Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

HLODAVCI-Burza-vystava??

 

NápovědaFórum » Hlodavci  

+ přidat příspěvek
HLODAVCI-Burza-vystava??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2011 20:11 Žena Vini [34] - SavciRe: jarmila58
jinak vetsinou najdeš termíny výstav na chovatelských stanicích, mají tam většinou kalendáře akcí a ýstavní úspěchy, či tam je napsané, jak se na výstavu připravují... X-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2011 20:02 Žena Vini [34] - SavciRe: Janiska
Jinak uz mam dalsi clanek kdybys to chtela vedet, rikala si ze jsi na to zvedava tak jsem se rozhodla te o tom informovat ikdyz to uz mozna vis sama.. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2011 20:01 Žena Vini [34] - Savci – Re: Jarmila58
Vis, ono to je dost tezke, v tomhle sate se burzy s hlodavci moc nekonaji...spis bych zkusila omrknout nejakou konkretne krecci vystavu, ty tu v cr urcite nejake budou.. ;-) napriklad s kraliky jich tu je primo hafo, a i vystavy jsou vetsinou spojeny s prodejem peknych kousku... ;-) X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2011 19:35 Žena Janiska [6]
No, ono z vlastní zkušenosti musím říct, že chovatelé hlodavců - co se týče potkanů a myší a mají třeba chovatelské stanice - jsou dost semknutá skupina a mají celkem vysoké nároky - některé chovatelky potkanů dokonce mládě neprodají, dokud nevidí klec, vyžadují několikrát ročně fotky svých prodaných potkanů, nekterým lidem v diskuzi ani neodepíšou a hned jsou nepříjemné, když tam napíše někdo nový, že si koupil např. myš ze zverimexu...Já mám pár chovatelek, od kterých si kupuji myšky a s těmi problém nemám, být Vámi, zkusím se podívat na netu, po těch chovatelských stanicích a nebo potom na klub chovatelů morčat a drobných hlodavců a tam se podívat na rozpis výstav, jinak nevím :-)))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2011 19:25 Žena jarmila58 [11] - HlodavciRe: Janiska
Tak tam jsem vcera taky napsala ale bud me poslali na inzertni stranku nebo na google at to tam hledam.. Ja bych chtela videt jen krecky jake jsou mozna zbarveni a typy krecku. Mam doma krecku dost, ale treba by me nejaka vystava nebo burza prekvapila a treba i dalsiho koupila. Jen je toho v obchodech min a min a tak bych rada nejakou burzu nebo vystavu..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2011 19:17 Žena Janiska [6] Re: jarmila58
Zdravím, jelikož se zabývám trošku chovem hlodavců, můžu poradit spíš zkusti jiné stránky. Doporučuju kralici.cz
www.kralici.cz/…
Výše jsem uvedla odkaz. Nevím,co přesně jste dotazem myslela, ale přepokládám, že by jste ráda nějaké křečky sehnala. Já chodím sice do sekce myšek, ale určitě tam budou kontakty na chovatele z Vašeho okolí s nabídkou mláďat křečků :-)
V dnešní době už si většina lidí všechno sežene na netu, včetně zvířat, kdysi tato možnost nebyla. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.06.2011 18:49 Žena jarmila58 [11] - Hlodavci – HLODAVCI-Burza-vystava??
Dobry den, rada bych se touto formou chtela zeptat-Chtela bych na nejakou burzu nebo vystavu s kreckama ale v Olomouckem kraji..jen nevim jak to hledat..Nikde v obhcode nemaji sirsi sortiment s zivymi zviraty nevim kam se ty obchudky ztraci. Prosim poradte. Dekuji

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Hlodavci • Zobrazeno 65x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/568-hlodavciburzavystava