Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Krajty královské - páří se, ale vajíčka nikde

NápovědaFórum » Hadi » Rozmnožování 

+ přidat příspěvek

Zápis příspěvků povolen všem registrovaným uživatelům

Krajty královské - páří se, ale vajíčka nikde
0   16.03.2013 21:30 duško
Zdravím máme doma krajty královské 2 samca a samičku už aspoň 3-4 roky a stále se neparí nejsem nejaký skušený terarista ale chceli by sme nech mají mladé sem spíš akvarista ale mne tak napadlo že pokusil bych sa ich rozmnožit mají terarko rohové delané,prosím o nejaké rady :-) dekuju moc
0   12.09.2011 09:03 Žena Narejka [0] - HadiRe: Pogona
Na oddělení nemám místo :-/ a jako chuť jako asi má, když se pořád páří....
0   12.09.2011 06:47 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: Narejka
Zkus je na čas oddělit - samec třeba jen na samici "nemá chuť".......
0   11.09.2011 22:27 Žena Narejka [0] - HadiRe: Pogona
No jako ano... to vím, terárium mám ze všech možných stran vystlaný těsněním a na stěnách mám korek jako pozadí ze 3 stran, krajty se vůbec nebojí (na to, že jsou dospělé strašně moc lozí). S tím hlukem opravdu nic neudělám, ale jinak mají podmínky dobré, terárium je dostatečně velké. S problémem s vajíčky nevíte???
0   11.09.2011 22:19 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: Narejka
Hadi se NIKDY na hluk a rámus nenaučí,...... no
0   11.09.2011 22:14 Žena Narejka [0] - Hadi – Krajty královské - páří se, ale vajíčka nikde
Zdravím, chtěla bych se pokusit o rozmnožení svých krajt královských. Bohužel s tímto nemám žádné zkušenosti a váhám už asi 3 roky. Svoje krajty (nepříbuzný pár) chovám už asi 5 let, koupila jsem je jako mláďata. Řekla bych, že už se vcelku vyznám co potřebují a mají se u mě dobře. Za tu dobu co je mám nebyly nemocné, jen ze začátku mi samice odmítala asi 3 měsíce potravu, ale pak už bez problémů. Poslední rok se mi hadi páří (ocásky zamotané,...) ale nikdy mi samice nenakladla vajíčka. Střídala jsem jim období sucha i dešťů, momentálně jsem zase zavedla období dešťů a uvidím, navíc se mi samice zakalila, tak snad bude pro samce atraktivnější, jak se svlékne :-). Ale ráda bych věděla, v čem může být problém, když se mi hadí páří, ale vajíčka nikde. Máte s tím zkušenosti prosím? Také bych ráda dodala, že je v okolí tarárka dost hluk, bydlím s mladší sestrou a ta neustále mlátí dveřmi (puberta je katastrofa... za 5 let ji to říkám každej den, nenaučí se to). Hadi už si snad zvykli na to, ale nejspíš bude problém tento, protože mě už nic jiného nenapadá. Ale kdyby s tím měl někdo zkušenosti, budu ráda.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 67x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/617-krajty-kralovske-pari-se-ale-vajicka-nikde