Zdravím, chtěla bych se pokusit o rozmnožení svých krajt královských. Bohužel s tímto nemám žádné zkušenosti a váhám už asi 3 roky. Svoje krajty (nepříbuzný pár) chovám už asi 5 let, koupila jsem je jako mláďata. Řekla bych, že už se vcelku vyznám co potřebují a mají se u mě dobře. Za tu dobu co je mám nebyly nemocné, jen ze začátku mi samice odmítala asi 3 měsíce potravu, ale pak už bez problémů. Poslední rok se mi hadi páří (ocásky zamotané,...) ale nikdy mi samice nenakladla vajíčka. Střídala jsem jim období sucha i dešťů, momentálně jsem zase zavedla období dešťů a uvidím, navíc se mi samice zakalila, tak snad bude pro samce atraktivnější, jak se svlékne
. Ale ráda bych věděla, v čem může být problém, když se mi hadí páří, ale vajíčka nikde. Máte s tím zkušenosti prosím? Také bych ráda dodala, že je v okolí tarárka dost hluk, bydlím s mladší sestrou a ta neustále mlátí dveřmi (puberta je katastrofa... za 5 let ji to říkám každej den, nenaučí se to). Hadi už si snad zvykli na to, ale nejspíš bude problém tento, protože mě už nic jiného nenapadá. Ale kdyby s tím měl někdo zkušenosti, budu ráda.