Fórum » Ještěři
Fórum » Ještěři   hledej třeba někde najdeš kus volný
 hledej třeba někde najdeš kus volný  já mám terárko 80*50*50 a myslím že by mu to stačilo i když ještě povyroste, ale já mám prostoru v pokoji na tři obrosvké terárka tak bude mít větší
 já mám terárko 80*50*50 a myslím že by mu to stačilo i když ještě povyroste, ale já mám prostoru v pokoji na tři obrosvké terárka tak bude mít větší 
 ...ty agamy jsou fakt kouzelny...Kolik jí je? Ja o ni uz dost dlouho premyslim...Ale nemam asi prostory pro terarium :/
 ...ty agamy jsou fakt kouzelny...Kolik jí je? Ja o ni uz dost dlouho premyslim...Ale nemam asi prostory pro terarium :/ jednou mi takle vyskočila z otevřeného terárka které je ještě o dobrých půl metru výš
 jednou mi takle vyskočila z otevřeného terárka které je ještě o dobrých půl metru výš  vyskočila protože viděla že nesu krabičku se sarančatama  nějak se mi podařilo jí tam nasavit ruce tak že doskočila na ně
 vyskočila protože viděla že nesu krabičku se sarančatama  nějak se mi podařilo jí tam nasavit ruce tak že doskočila na ně
 jedno mi takhle šla po tézadní straně (uplně kolmé) asi do poloviny dolů, pak si to rozmyslela a šla zase nahoru aniž by spadla
 jedno mi takhle šla po tézadní straně (uplně kolmé) asi do poloviny dolů, pak si to rozmyslela a šla zase nahoru aniž by spadla  takže to až tak nebezpečné nebude
 takže to až tak nebezpečné nebude  nemyslím že by zvíře skočilo z výšky ze které by si myslelo že si ublíží
 nemyslím že by zvíře skočilo z výšky ze které by si myslelo že si ublíží 

jinak sice to sem nepatří (pochlubit se musím) ale takhle vypadá když agama loví saranče: wwpaddlers.rajce.idnes.cz/…
 jinak sice to sem nepatří (pochlubit se musím) ale takhle vypadá když agama loví saranče: wwpaddlers.rajce.idnes.cz/… 

jinak jsou také celkem líní
  jinak jsou také celkem líní 

Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 92x