Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

kytky do terárka

 

NápovědaFórum » Ještěři  

+ přidat příspěvek
kytky do terárka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   14.05.2011 12:30 Muž petroneus [15] - Ještěři
Ta rostlina na obrázku je maranta,ale nikde jsem se nedočet,že by byla jedovatá,tak myslím že nemusíš mít strach.Navíc ji mají u nás v ZOO v teráriu s agamou kočičinskou ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   14.05.2011 10:52 Žena Verčák [112] - Ještěři
Fotka k příspěvku byl by mi prosím někdo schopný říct co je na té fotce za květinu a zda je jedovatá? Moje agama si ji začala dávat na svačinu pokaždé když ji pustím po pokoji. I když ji hned dám pryč na druhý konec pokoje je tam do půl minuty znovu a okusuje pořád ten stejný list tone :-D předem děkuji :-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.07.2009 11:21 Žena l3nka [4] - Hlodavci – Re: včelař
děkuji ale ja jsem si zjistila co to je za kytky.. nikde nebylo psané že jsou jedovaté.. ale u jedné kytky co říkala že to je juka a byla to slonní noha sem se nastvala jak sem se nekde docetla ze to za 5let vyroste o pár centimetrů...juka roste tak 15-20cm/rok .. chtěla jsem aby to co nejrychleji vyrostlo a chamíci po tom mohli chodit i po bytě ale jak vidím tak než to vyroste si dlouho počkám :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.07.2009 08:03 Muž volfik [3] - Ještěři
doporucuju skaknout trebas do Globusu nebo jineho obchodaku a jednou za cas mivaji akce na tak 1-1,5m velke fikus benjaminky za dost rozumne penize,jo a k tem jedovatejm kytickam sem si jistej ze tam jednu nebo 2 mam ale chamik se jich ani nedotkne v klidu si okusuje jen fikus a ibisek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2009 15:38 Muž včelař [3] - Ještěři – Re: l3nka
dej sem fotky já ti to určím co to je coze
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.06.2009 15:37 Žena l3nka [4] - Hlodavci – kytky do terárka
ahoj všem.. tak jsem si jednou vyjela do města a tak jdu kolem květinářství a tak si říkam, že se jen tak zajdu podívat jestli tam nemají nějakou pěknou kytičku do terárka pro chamy... Byla tam jedna náádherná kytka a prodavačka říkala, že to je juka.. tak si říkam FAJN beru .. a v květináči byli hned 3 tak sem měla radost.. a juka jedovatá není takže tdo terárka super! Za nějaký čas jsem si koupila v jiném květinářství další kytku.. hned jsem k ní přišla a říkám si.. hele fíkus.. beru a prodavačka sama potvrdila, že to je fíkus..:) no včera sem byla v IKEA a dnes v jiném květinářství a ze srandy jsem si opsala latinské názvy těch dvou rostlin. ovšem , že ani jedna nebyla to co tvrdili v obchodech... ;-) málo sem byla naštvaná.. a tak si říkám, že bych do květinářství mohla jít prodávat sama.. já nic neznám ale to ani ty prodavačky ne.. tak sem si tady popsala :-D taková slohovka ale jen jsem chtěla říct, že si máte dát pozor když budete kupovat nejedovatou kytku do terárka, která jedovatá být nakonec může :-)

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1201x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/67-kytky-do-terarka