Ten člověk co je dělá vyrábí i kurníky a morčatárny, boudy pro psy aj. takže bych řekla že nic jedovatého by nezvolil,..teoreticky by to mělo být něco jako balakryl, tím se natírají i hračky pro děti. Už jsme jí objednali...
010.01.2012 11:58Andy – Barva na dřevo
Colorlak mi vůbec nic neříká. Jestli kupujete cokoliv, co může přijít do kontaktu se zvířaty, volila bych buď cestu nenatření, případně bych si králíkárnu natřela sama. Dobré jsou třeba barvy Xyladecor (podívejte se sem: www.xyladecor.net/)
Tak skvělé, mám z toho radost akorát já ty svoje králíky lepancovat nebudu.. takže tam budou nastálo.. Rozšířila jsem chov na 4 králíky a mám už na ně málo místa tak potřebuji něco sehnat... A sehnala jsem tak doufám že vše klapne!
Mám tím natřené obě králíkárny a nemůžu si stěžovat ( a ani ti dva velcí králíci, co jsem je klepnul před Vánocemi )
002.01.2012 19:29Vini[35] - Savci – Nátěr na dřevo
Ahoj,
chci se zeptat jestli někdo znáte barvy na dřevo od firmy COLORLAK? A pokud ano jste s tímto nátěrem spokojení? Ono to sem tak trochu nepatří ale měli bychom koupit králíkárnu kterou výrobce natírá tímto lakem a tak by mě zajímalo zda-li je to kvalitní nátěr.