Křeščíci Roborowského se perou
To je skoda ze foceni nevyslo. Je to slozite, pomalu ani ja nerozeznam samicku od samecka. Nejlespi je to u syrskych ale ty my teda nemame...

Jinak k tomu rozdelovani-je lepsi kdyz samicka zustane tam kde je uz zvykla protoze ma treba postaveny hnizdecko a v tom "novem" by to do porodu nemusela treba stihnout. Navic je to pro ni nove prostredi byt jinde a tak trochu je to pro ni i depresnivni...

0 09.02.2012 11:11 ------ – -------
je skoro jedno jak je rozdělíte

Jojo samicku nechej kde je, samecka oddel do neceho jineho /noveho/

Taky si myslím, že by samička mohla zůstat ve "svém"

tak treba je to temi mladymi...vsak to poznate. Ale urcite je oddelte.
A kde jste je kupovali? Zalezi jaky tam byl take "odbornik"... Ale treba je to parecek..
A nemate fotky kde je samicka?? Treba by se to dalo poznat-podle toho briska..
Brezost roboracku trva 20-21 dnu. Poznate to hodne zvetsujicim se briskem a den pred porodem je obzvlast vetsi. Jinak me se taky uz dvakrat kousali a tak sli na nejkou dobu od sebe a pak kdyz byli zas spolu tak byl nejaky cas klid. Pred par dny jsem je oddelila a taky cekam co bude...

Zdravim. To je mozne tim ze mate spis 2 samecky nebo 2 samicky a nebo druhy duvod muze byt ze samicka ceka mlady. Rozhodne bych je oddelila, i ja jsem ted oddelovala roboracky, kousali se a samecek ma na zadecku strup. Tak cekame co bude. Ale za nejakou dobu pujdou zas k sobe.

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte proč se 2 křečíci Roborowského perou, třeba že jsou to samečkové? Máme je asi měsíc a nejdřív byli v pohodě, až po nějaké době začaly šarvátky které dneska skončily šrámem na zádech jednoho. Mám už je nachat trvale oddělěné? Mohli by si i víc ublížit, když je dám k sobě? Děkuju za všechny rady
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hlodavci • Zobrazeno 99x