co za ještěra do tera 240x80x160
Ti řeknu já mít tolik zvířat tak nevím kam to dat.to musíš mít obrovský dům.
A jaké třeba?Máš něco na prodej?
Něco málo
A ty chováš nějaký jestery??
OK chápu
každopádně tu burzu zkus, pokud nekoupíš přímo pak na 99% seženeš alespoň kontakt na někoho, kdo je má. Stačí se ptát
No já vím ale jsem zvyklí každý zvíře vychovat od mláďate jako agamu vousatou krajtu kobercovou jaguarku a dvě uzovky tchajsky.
A proč nejít do už dospělého chovného páru? Než se piplat s mláďatama,....?
Navíc inzerent doveze kamkoli po ČR, pokud by se mi libily, pak bych neváhal,....
To je chovný pár myslíš že bych mláďata mohl sehnat v Praze 13 ledna na burze??Dá se jednoduše sehnat???
Tak nějaké ještěrkovce či scinky. Třeba mláďata Ještěrkovce velkého seženeš do 1000,-
Tady máš třeba rovnou dospělý pár, levně,...
www.ifauna.cz/…/
No je z osb desek právě přemýšlím spíš asi pouštní.Jinak nějaké jesterky v řadu stovek.Kromě agam vousatym.a gekona nočního.
Nějakou skupinku ( chovnou ). Záleží co preferuješ ( vlhké terárium, pouštní,... ). Dále na financích do zvířete. Můžeš nakoupit skupinu Uromastyxů za několik možná i desítek tisíc. Nebo trio třeba bazilišků za pár tisícovek,....
0 28.11.2013 17:12 ivan hejl – terarium
Zdravím vyrábím terarium.125x54x70 (DxSxV).Původně to mělo bít pro hada.Ale momentálně manželka tam chce nějakou jesterku spíše více.pište na email:terehejl@gmail.com budu rád za radu.
Copak jeden, tady by mohla bydlet celá skupina
Tak co, prohledal jsi netík a už máš nějakou představu ?
záleží na tom co bys chtěl mi ti poradit můžeme, ale ty můžeš mít odlišnou představu, při této velikosti terárka to vážne není problém
0 20.07.2009 16:46 Dom – co za ještěra do tera 240x80x160
co za ještěra do terária 240x80x160 d š v
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 912x