Aquatera Olomouc
No nevadí
Když si klikneš vpravo v rohu na "Přihlášen jako Nadka" tak se ti otevře tvůj profil. Tam klikneš na "Prezentace" a měli by se ti všechny otevřít. Pak je vedle každé takový červený koš a když na něj klikneš mělo by se tě dotázat, jestli chceš prezentaci opravdu smazat
Pak už jedině napsat Rexovi. Ju?
No,to právě nevím.Jsem pořád počítačový analfabet.
Ahoj Nadi, procházet burzu s takovým prckem si dokážu živě představit
Bohužel ti tu prezentaci smaznout nemůžu, jen zablokovat apod. Neměl by být problém aby jsi ji ve svém profilu smazala sama... Nebo nevíš jak a kde?
Tato burza byla moc pěkná a já jsem se na ty předchozí dvě nedostala.Tak jsem navařila oběd den předem,abych nemusela spěchat.Pak jsem si to patřičně vychutnala.To rozložení na ochozy je bezvadný.Ještě rybičky jsou takový neprůchodný.Chtěla jsem si koupit nějaké rostliny do akvárka,ale zavolal syn,že za mnou přijdou se taky podívat s malým.Umíš si představit jak vypadala prohlídka s prckem,který ještě nemá tři roky.Naštěstí jsem měla už zvířátka nafocený a šla jsem do rybiček.Nejklidnější byl u pavouků.Ještě jsem tě chtěla poprosit,když jsem dělala prezentaci Strašilky,naskočilo mi to dvakrát.Můžeš mi tu prázdnou prezentaci smazat nebo to musím já?Nemám tušení jak. Jen tak mimochodem nafotila jsem 618 fotek,tak jsem to musela trochu probrat,něco tam bylo víckrát nebo ne moc kvalitní.
Nadi, díky moc za fotky, už je mám dvakrát prohlídlý
Škoda, že to od nás mám tak z ruky, vypadá to na velkou burzu. Úplně tě vidím, jak tam běháš s foťákem, abys nám tady pak mohla nahrát fotky
Díky.
Tak je to vše.U rybiček jsem moc nefotila,protože přišel syn s vnukem.mimochodem malého fascinují pavouci.
Díky Nadi....
Dala jsem část fotek na mou prezentaci Strašilky-kdo má zájem,podívejte se.Mám přes 600 fotek,tak to musím trochu probrat,budu přidávat postupně.Tato burza se mi líbila nejvíc ze všech,co jsem tady navštívila.Ať vám fotky trochu přiblíží tu atmosféru.
taky se do žádný nedostanu, jen prázdná stránka
Byla jsem,mám fotky,ale nemůžu se dostat na své prezentace.Ani do prezentací druhých.Je to jen u mě?
0 25.01.2018 10:07 GAGAL – Aquatera Olomouc-ROZŠÍŘENÁ TERA ČÁST
Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná 27.1.2018 na výstavišti FLORA Olomouc. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Bližší informace na našich stránkách
www.aquateraolomouc.cz/
Staňte se našim fanouškem na Facebooku
www.facebook.com/…
Zadejte si inzerát na chovatelský web.
www.faunatrhy.cz/
nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…/
0 22.11.2016 12:18 GAGAL
0 27.10.2016 14:50 GAGAL
0 02.05.2016 16:23 GAGAL Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná 7.5. na výstavišti FLORA Olomouc. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
www.aquateraolomouc.cz
www.facebook.com/…
www.faunatrhy.cz
nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…/
1 10.01.2016 19:14 GAGAL Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná na výstavišti FLORA Olomouc. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
www.aquateraolomouc.cz
www.facebook.com/…
www.faunatrhy.cz
nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…/
1 17.11.2015 20:31 GAGAL – Aquatera Olomouc
V sobotu 21.11 .2015 od 8:00 do 12:00 hod. se na Výstavišti FLORA Olomouc koná velká Aquatera burza. Téměř 7O prodejců z Čech, Moravy a Polska Vám přijede nabídnout své odchovy akvarijních ryb a terarijních živočichů. Samozřejmě na burze nechybí ani chovatelské potřeby, krmiva, dekorace, akvarijní rostliny, terária, zkrátka vše, co potřebujete pro vaše miláčky. Bližší informace naleznete na našich stránkách.
www.aquateraolomouc.cz nebo na našem Facebooku
www.facebook.com/… Byla jsem,fotila jsem,jen nestíhám dát fotky.Pokud se mi vejdou,budou zase na mé prezentaci Lupenitky.
;
1 30.03.2015 13:26 GAGAL Aquatera Olomouc 4.4.2015 Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná na výstavišti FLORA Olomouc. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
www.facebook.com/…/ Bližší info. na našich stránkách
www.aquateraolomouc.cz 0 25.02.2015 15:09 Aquatera – Aquatera Olomouc
V sobotu 28.2.se na Výstavišti FLORA Olomouc koná velká Aquatera burza. Téměř 7O prodejců z Čech, Moravy a Polska Vám přijede nabídnout své odchovy akvarijních ryb a terarijních živočichů. Samozřejmě na burze nechybí ani chovatelské potřeby, krmiva, dekorace, akvarijní rostliny, terária, zkrátka vše, co potřebujete pro vaše miláčky. Bližší informace naleznete na našich stránkách.
www.aquateraolomouc.cz Domluvit se můžete i v naší FB skupině
www.facebook.com/…/
A když už umíš s internetem, není lepší než vznášet dotazy zde,
použít google .... a najít si např. tohle :
www.aldis.cz/…
www.akvateraflora.cz/
Taky jsou tera burzy v Pardubicích v Sobotce u Jičína,....
kolem Trutnova je jich hafo....
Já si to hledám na internetu,co má burza stránky a všechny termíny si pak napíšu do kalendáře.To by bylo,abych na ni zapomněla.Ta v Hradci Králové bude mít taky nějaké informace na netu.Zkus to.
no to možná jsou ale nevím kdy
Ale jsou .... z Trutnova do Hradce je to pár km a v Hradci burza je....
Burza byla super a spousta vystavovatelů
... a nejen to. Chceme koupit jednoho Brachypelma boehmei/Sklípkan Böhmeův. Bude někdo prodávat?
1 18.09.2014 17:30 GAGAL Připomínám sobotní burzu !! Je rozšířena tera část.
1 24.02.2014 15:50 GAGAL – Aquatera Olomouc 1.3 .2014
Zveme všechny tera chovatelé na prodejní burzu do Olomouce. POZOR! Burza se přesouvá do nových prostor VÝSTAVIŠTĚ FLORY OLOMOUC. Více informací naleznete na
www.aquateraolomouc.cz nebo na našem Facebooku :
www.facebook.com/…
Srdečně zvou pořadatelé.
Podívej se na fasebooku Aquaterra Olomouc,ti prodejci tam někdy dávají vědět,co budou prodávat.
0 05.02.2014 20:11 monulkakrejci – Skinny morče
Budete nekdo prodavat na burze v olomouci 1.3. Skinny morčátka ?
2 03.04.2013 11:48 GAGAL Již tuto sobotu se na Střední škole polytechnické v Olomouci koná další burza V současné době je přihlášeno 60 prodejců (32 akva 28 tera )se svou velmi zajímavou nabídkou.
s tou akvaristikou bych nebyla tak pesimistická, jsem z prahy a byla sem i na ryby a rybičky burze a vypadá to podobně,tam toho je dle mě ještě víc.... všude se proávají na burzách obdobné druhy..... jen sem tam nějaká rarita... ale jak píšu,je to všude stejné ;) tera část moc posoudit nemůžu....
0 02.02.2013 13:31 Jiri_99 [25] - Ještěři Já teda nakoupil hromu krmiva, ale kudlanka, na kterou jsem se těšil nejvíc, nebyla ani jedna..
Jinak spokojenost velká. Všichni opět velmi příjemní, trocha jsem pokecal, nakoupil co jsem potřeboval.
Až na tu kudlanku..
Nemáte někdo náhodou kontakt na někoho, kdo by je choval?
Já musím říct, že mě tahle burza zklamala, taky sem myslel že Zakovy (vousatka) pořídím kámošky a ono nic... jak píše Larisa... viděl jsem tam jen jednu dospělou za 2 tisice ... Celkově mi ta burza přišla slabá. I co se týče akvaristiky nenašel jsem to co jsem hledal... Tak snad to bude za dva měsíce lepší
my máme ampulárky,mečovky,panceřníšky, paví očka, rostlinky, krevetky.... no paráda
peněz sme tam nechali spousta ale stálo to za to
fakt spokojenost největší ;)
Ano přesně tak 2.2.2013 od 8:00 do 12:00 hod
Jo, tam jsem koukal. Bohužel nebyly.
Snad příště.
Jinak naprostý souhlas. Burza byla super a já osobně jsem moc spokojen.
Co se týče toho občerstvení, stánek s párky v rohlíku bych na takovém místě určitě nečekal a ani nevyžadoval.
Myslel jsem tím jen možnost koupit si něco k pití, popřípadě kafe. Pač když potkáš pár příjemných lidí a dáš řeč, zrovna to kafe by určitě nikomu nevadilo. Samozřejmě to není nutností. Každopádně nemám nejmenší důvod cokoli hanit a jsem jen a jen rád, že taková akce v Olomouci opět je a doufám, že i nadále bude.
Minulou burzu občerstvení bylo, byly tam šipky (školní kantýna) , ale paní už asi nechce.
Tak snad většina. Osobně jsem dnes kupoval jen tera. A vlastně nějaké krmiva pro želvu. Ale koukal jsem po krevetkách, které jsem stejně neobjevil..
I když jen na rychlo.. Člověk se na to těší a pak jak na potvoru nemám moc času. Ale "malyLibor" měl super nápad s tím občerstvením. Minulou burzu jsem taky řešil něco na pití..
Akvaristé byli dnes spokojeni tera nevím asi jak kdo.
Tak to je výborná zpráva, že se hlásí i "místní".
Jak už jsem psal, doufám, že to vydrží i do budoucna a burza si vybuduje pevnou tradici..
Byl ro klam
Prodejců bylo víc,ale byli to "jednostoloví" místní což je super.
0 01.12.2012 12:23 Jiri_99 [25] - Ještěři Burza byla opět velmi zdařilá!
Osobně jsem moc spokojen. Nakoupil jsem vše co jsem potřeboval a ještě trochu navíc. Jako obvykle.
Dokonce ještě levněji než jsem čekal.
Ovšem a nevím jestli to nebyl jen můj dojem, zdálo se mi, že tera prodejců bylo méně než minule..
Velmi pěkné.. Doufám, že se to bude držet i do budoucna!!
Přidat reakci
[1] 2
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 864x