Přihlásit se TERARKA.NET »

agama kočičinská fleky

NápovědaFórum » Ještěři  

+ přidat příspěvek
agama kočičinská fleky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Mango
To je děs... Agamy nechovám ale je mi naprosto jasné, že zavřít agamu do skříně s trochou vody fakt není dobrá cesta. Navíc jsem si dala tu práci a našla si více vláken, které už slečna založila a připadá mi, že je skutečně na hlavu. V kdejakém tera obchodě by tomu tvorečku bylo líp... Holka, raději to zvíře daruj nějakému skutečnému chovateli, který jí možná ještě může pomoct a ty už si nepořizuj nic živého...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Matewoo Re: michalsisi
fakt dobrej postřeh !!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - michalsisi – hmmmm
vypada to že je nemocní :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaSenk
Ještěr je teda v hrozném stavu, ale ty fleky vypadají jako kdyby se doloupával. Ale nevím. Podle fotografie by potřeboval hlavně nakrmit, takhle zdravé zvířátko nevypadá!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Střelec – i to se stává...
Situaci, kdy byl nejdřív ještěr a pak terárko už jsem viděl. Došlo tehdy k rychlé konečné likvidaci kroužku na konci školního roku (doslova ze dne na den, stylem "vyhodíme to před barák a zbytek do popelnice") a zvířat bylo víc, než terárií. Takže některé kousky u narychlo sehnaných nových majitelů strávily pár týdnů v nouzových podmínkách, než pro ně byly vybudovány odpovídající "ubikace".

Pokud si ale někdo pořizuje zvíře plánovaně, je dodatečné budování útočiště (teprve po pořízení zvířete) neodpustitelnou zhovadilostí.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Pogona Re: dáblice
Pro méně chápavé naposled, terárko se pořizuje a zařizuje PŘED pořízením jakéhokoli živého tvora ( nemluvě o tom, že si PŘED pořízením zvířete nastuduju informace o chovu a nemusím se pak vyptávat jak zařídit terárko a co dělat když,.... ) hmm Jen blázna by napadlo si domů přinést např. rybičku, tu nechat pár dní doma na stole a zařídit si po pořízení rybky v klidu akvárko,.... Mám snad uvést víc příkladů hmm
 Reagovat na tento příspěvek -3  - dáblice
agamu netýrám a terárko zařizuji a né pořizuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona Re: dáblice
Protože se nejen na těchto stránkách vyskytuješ pod různými přezdívkami pořád se stejným dotazem a čekáš, že tě někdo asi pochválí, nahráváš pořád ty samé fotky na různých webech a poradnách a nenecháš si poradit. Navíc si nesmyslně pořídíš zvíře, které týráš a následně pořizuješ terárium, což je hloupost nejvyššího kalibru, tečka.
tak proč píše,že jsem rozmazlenej fracek,agama žere a je dost čilej
1. nikoho neurážim, jen píšu fakta, stejně jako desítka přispěvovatelů na tera-poradně, kteří mají pravdu.
2. pokud agama z fotky žije, pak jí lituju - smrt pro ní bude vysvobození.
Reklama
kdo je u vás rozmazlenej fracek se koukněte na sebe.taky jste frackové
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Landvir Re: Pogona
Ignoruj ji,je to fracek rozmazlenej a komu neni rady,tomu není pomoci:-( V tomto případě pro agamu BOHUŽEL:-(
tak za 1:si nenechám od tebe urážet,2:agama je živá
Napadlo by tě pořídit si nábytek, ten nechat venku na dešti a teprv po tom stavět dům,,,, hmm přesně to totiž děláš. Navíc jak kolega Elegans napsal a i mnozí na tera-poradně, useknout ti ruce, málo. Nedivil bych se, kdyby agama z fotky byla už po smrti.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dáblice
není to pozdě proč jako
Trochu pozdě, když už a nejen jednoho máš doma hmm :-|
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dáblice
já mu to terárko zařizuji
 Reagovat na tento příspěvek 0  - michalsisi – to jo
to asi jo ja bych to vybavil
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sewer
Ta agama žije v tomhle?
tera.poradna.net/…
coze
Dobrý tak na chov sarančat...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Pogona Re: elegans1
Urazit pracky by nestačilo tone :-|
 Reagovat na tento příspěvek 0  - elegans1Re: Pogona
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Matewoo Re: Pogona
tera.poradna.net/…
jestli sem teda hledal správně, ale schoduje se to...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona Re: elegans1
Kde na tera-poradně to najdu, docela bych se podíval, dík. Jinak i já se kloním k tomu, že pro tu agamu je nejlepší variantou mrazák...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - elegans1Re: Sewer
Tobě to zvíře přijde v pohodě?Já jsem už pár desítek zvířat umírat viděl a té agamě nepomůže už nic.Mimochodem se podívej na teraporadnu,v jakých podmínkách je chovaná.Té osobě bych urazil pracky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sewer
Docela se divim, že je někdo schopnej z jedný rozmazaný fotky říct, že agama do vánoc zemře ne

Michaelo, nafoť agamu ze strany, shora, z blízka, z dálky, ... snaž se o co nejlepší fotky zachycující její stav (detail i celé tělo). Nafoť terárium a přidej k němu co nejvíce informací ( = teploty, použité UV-B světlo, minerály, krmení, rozměry terária, ... ) a pak ti někdo kloudně pomůže.

(do jednoho příspěvku se vejde jen jedna fotka, takže pokud se ti nechce postovat X příspěvků, hoď fotky třeba na www.rajce.net )
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Landvir Re: elegans1
Taky to tak vidím, nevím jak tohle může někdo dopustit.. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - elegans1Re: Landvir
Ta agama to vánoc nevydrží,je v posledním tažení.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Landvir Re: Michaela
Ahoj Míšo, nevím jak dlouho agamku máš, ale je v hoooodně bídném stavu:( Jinak co se týče otázky, počkej na radu zkušenějších, moc se v kočičinských neorientuju.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Michaela – agama kočičinská fleky
Fotka k příspěvku Dobrý den mám agamu kočičinskou a na těle se jí udělaly tmavé fleky nevíte někdo co to může být děkuji za odpověd.

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 301x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/939-agama-kocicinska-fleky