Prosím o radu!! Utekla mi krajta na hotelu.
najdes ji u radiatoru nebo nekde kde je teplo
Do vedlejší budovy nejspíš ne, to by musela přes cestu sněhem. Taky si myslím, že bude někde v lyžárně, kotelně, tankovně. Zítra nastažím holátka a uvidíme, snad se chytne.
Pokud je tomu tak, bude na 90% na chladnějším a co nejklidnějším místě,.... sklady, sklepení, stoupačky,.... Pokud má možnost se dostat do jiné budovy a hluk je velký, pak tam s největší pravděpodobností uteče,...
Tak do 24:00 se tu svítí, hraje hudba a chodí se tu, jsou tady dřevěné podlahy, takže tu je celkem rámus. Doufam, že nezazimoval, to by byl velký problém.
A je tam větší problém v hybernaci hada anebo v lidech co jej případně vyruší?
Zkus se podívat za lednici a jiné takovéto tepelné zdroje.Píšeš,že v restauraci a okolí je docela chladno tak by mohla být zalezlá někde tam.
Ještě se chci zeptat, kam bych ten box měla dát? Na to místo, kde mi utekl? Nebo spíš někam do prostoru restaurace?
Dekuji moc, hned zítra to zkusím. Snad se chytne...
0 24.12.2012 15:23 CharlieHK – Prosím o radu!! Utekla mi krajta na hotelu.
Ahoj, koupila jsem si Krajtu Královskou (50 cm) a než jsem jí stihla dát v restauraci do terária, tak mi utekla z krabice. Už nevím kde jí hledat, bohužel se mi může dostat po trubkách od výčepu do tankovny, tudíž i do celýho sklepa, ale nezdá se mi že by tam lezla, protože je ve sklepech zima, ale zase je tam vlhko.... Hned vedle baru mám kuchyň, ve který je opět zima, tak jen doufám, že je někde v restauraci. Vyházela jsem všechny věci ze skříněk, koukala baterkou i pod podlahu, ale vůbec nikde jí nemůžu najít. Prosím o radu jak ji najít, nemůžu ji nechat plazit po hotelu, to by se lidi zbláznili! Funguje miska s vodou a moukou okolo misky?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 214x