vajicka
Dnes jsem v terárku našel 2 vajíčka.
Jenže nemám vermikulit tak jsem je dal do rašeliny s pískem, kterou používám jako podestýlku.
Chci se zeptat jestli to vajíčka chvilku vydrží než mi příjde.
Děkuji za rady
Malo vapniku?jak to vyresit?na cvrcky davam od exoterra calcium+D3 a do presnidavky nutri mix..
Pardon,ale moc se v tom nevyznam,no..
nikam je nedavam,uz je takove naklade,takove jsem je vytahla druhy den.protoze pri prvnim pokusu mi rovnou praskly,pri druhem je driv snedli nebo rozbili a ted po treti uz jsem je druhy den vytahla a byly takove.stari by meli byt jeden rok.vlhkost kolem 70 a teplota v terarku je tak do 30C.nejsou na sebe nijak agresivni..
Buď nemáš pár a vejce jsou neoplozené nebo jsou zvířata ještě mladé nebo mají málo vápníku.Mě takto snášely grandisky své první snůšky.
No jaké,... prostě podrobnosti ( manipuluješ s vejci?, máš je v inkubátoru? , v teráriu? , vlhkost? , teplota? , stáří felsum? , použití inkubační substrát ?, po jaké době takto splasknou?.... ) Jak by řekl robot č.5 INFORMACÉÉÉ
Jj.grandisek.jake podrobnosti??
Pokud jsou to vajíčka Tvých grandisek, těžko radit, když nevíme podrobnosti,......
0 04.03.2014 18:42 luca – vajicka
Chtela bych se zeptat co delam spatne?uz po treti mame vajicka a pokazde jsou nejake divne,neforemne.cim to muze byt?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 91x