Burzy
tak to je jedině dobře, zřejmě se poučili.
Byla jsem tam dnes a líbilo se

Vedro nebylo, hmyz byl, taky dost zvířat i pár jedáků, prodala jsem jednu ještěrku a rozdala plno vizitek. Příští měsíc pojedu zas

Aha. No kruci :-/ To jsi mě moc nepotěšil...
No píšu právě bohužel o nových prostorech. Ale třeba se to zlepšilo a z minula se poučili, každopádně mě to dostatečně odradilo.
Jejda!

No teď prý mají nové prostory, tak doufám, že to bude lepší než tvůj zážitek...
Byl jsem tam na konci srpna a už mě tam nikdo nedostane. Malé prostory, dost lidí, vedro. Ani jeden prodejce neměl cvrčky, moučnáky. Celkově nabídka slabá.
Na druhou stranu se tato burza pokouší o znovuzrození, ale v porovnání s živou exotikou na mě působí jako zverimex v Horních Kotěhulkách.
Stojí to za to tam jet? Prý je to nejstarší burza, ale chodí tam vůbec někdo?
Ahoj, sice o nikom nevím, ale můžeš zkusit projít seznam prodejců a případně někoho z nich kontaktovat třeba na základě podobného zaměření.
www.zivaexotika.cz/… Nevíte o někom, kdo by měl volný kousek stolu pro pár ciliátů?
To je!;, koukals teďko v pátek na chamíky, hned bych si to s Davidem, vyměnil.
Dobré, akorát tam mají občas chybky v textu. Galapážské leguány třeba v první větě označili jako varany. Záběry jsou tam ale super a např. sekvence s molochem mi připadala úžasná... Dost se ale těším, až takhle vydají i sérii o plazech od Davida Attenborougha, co teď běží na dvojce. To je vážně skvost

tak to je jiná

Šak to byl jen obrázek "pro ilustraci" aby jste věděli, po čem ve stánku sáhnout

to se vyplatí koupit na aukru

, a ještě k tomu 49,- kč dopravu

0 30.09.2009 10:23 R
Pogona [762] - Ještěři No burza to sice není, ale pro všechny teraristy bezva TIP, právě se na novinových stáncích objevilo v kolekci Svět zvířat - Úžasná zvířata DVD číslo 3 s podtitulem "Život ve vedru" je to o všemožných ještěrech, opech, vodních živočiších, amnoha dalších z celého světa. Opravdu bezva podívaná. Přidávám odkaz z aukra, pro ilustraci, aby jste věděli po čem jít. Na stánku stojí 49Kč. Takže na aukru NEKUPOVAT
Podíváte se na Island, do Afriky, Ameriky, Japonska, Bahamy, Galapágy a další zajímavá místa
www.aukro.cz/… noooo prááávě

to je pšatné . ale oni malinko podcenili propagaci , i pro lidi a do poslední chvíle se nevedelo jestli to bude nebo ne no a pak byli asi 3 takže příště už to krachlo , což me hodne mrzí ale je to realita
když ono je těžký přilákat prodejce, každej chce hned vydělat tisíce a když prodá za pár stovek tak příště už nechce přijet
zítra měla být i burza v Jičíně , bohužel díky nezájmu rpodejců a asi také trochu špatné propagaci při minulých pokusech kdy byli tři prodejci a pár návštěvníků to zkrachovalo

škoda škoda . v krsném mestě v krásném divadle mohla být krásná burza

zítra 9.00 - 12.00 je Setkání chovatelů v DDM Teplice
tak me napadlo zalozit forum burzy

a hned oznamuju ze ZITRA je v DK Ostrava burza aqua-terra od 8-12 h

Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 1302x