chov krmných cvrčků
A to je pravda. Někoho nově příchozího to může inspirovat
Tak, já osobně mám občas nějaký plán, který třeba nevyjde, ale jsem rád když někdo přidá info i po více letech...
Reagujete na čtyři roky starou diskusi
0 17.09.2022 13:24 movi.n – chov krmných cvrčků
Je to celkem snadné, jen je potřeba ať se to pořádně rozjede hned zkraje.
www.youtube.com/… dekuji velice tak snad se dockam prirustku.
takze nevadi ani ze bude krabicka na kladeni vajicek s nimi pri stejne teplote
Myslím, že pokud teploty nebudou klesat nějak víc pod 20C , pak to nevadí
ahoj.. dobry den chtel bych se zeptat jestli nevadi pri chovu cvrcku nocni pokles teplot na plusminus 21 stupnu zda jsou cvrcci schopni se normalne rozmnozovat a vyvyjet se pres den by byla teplota samozrejme okolo tech 25 az 30 stupnu
jde o to ze by se krabice se cvrcky vyhrejvala ze spodu o zarovky co jsou v terariu dekuju moc predem za odpovedi
a omlouvam se za chyby pisu v rychlosti
0 01.10.2014 13:21 Sisi No rozhodla jsem se že pro dva gegonciky se to nevyplatí a budu je spise kupovat ve zwerimexu
Abys mohla cvrčky chovat, musíš jim vytvořit podmínky, které potřebují, tak jako všem zvířátkám. Potřebují určitou teplotu, krmení i pití. Nemají rádi vlhkost, a je potřeba udržovat trochu čistoty, aby je nenapadly plísně nebo nějací paraziti. To by celý chov mohl umřít během pár dnů.Já jsem nejdřív koupoval cvrčky přes internet. Možná by to pro tebe byla nejlepší možnost. Protože jsou střední velikosti ( a hlavně nejsou tak zubožení jako ze Zverimexu a taky podstatně lacinější) vydrží vcelku dost dlouho, ale jen když se o ně budeš trochu starat. Posílám fotku boxu, ve které mám ještě mimina. Koupil jsem jej v Tescu ve slevě za 90 Kč. Pro jednoho nebo dva gekončíky se chov cvrčků moc nevyplatí. Ale záleží na tobě.Pokud by jsi chtěla koupit cvrčky přes internet, nemusíš se bát. Cvrči byli perfektně zabalení a byli úplně v pohodě. Jen nekupuj pro dva gekončíky litr cvrčků!!
0 01.10.2014 07:23 Sisi Aha takže by bylo asi špatně kdybych si vzala menší plastovou krabičku a ten vždycky jednou za čas hodila trochu zeleniny
1 28.09.2014 10:13 spajk17 [3] - gekončík noční 0 28.09.2014 09:53 Sisi A ještě by mě zajímalo v čem bych je měla chovat a jaky světlo nebo tak něco
Tak či tak, keby ti to nešlo tak to môžeš zrušiť, cvrčky zkŕmiť ...
0 28.09.2014 08:20 Sisi Děkuji za rady
Ak máš priestor a vhodné podmienky tak prečo nie... niesú až také náročné na chov, ... Alebo môžeš skúsiť aj šváby ( sú aj druhy nelietavé a nelezúce po skle )
0 27.09.2014 09:44 Sisi – chov krmných cvrčků
Dobrý den chci se zeptat jestli bych si měla chovat cvrčky sama pro jednoho nebo dva gegončíky noční.předem děkuji za odpověď
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 246x