Děkuji. Sídliště Bohnice 50°7'37.653"N, 14°24'35.963"E Přes stromy nejsem zrovna kovaný, pošlu fota.

Zdravím. Omlouvám se za špatné fotky, ale pavouček byl neskutečně hbitý a malý. Vím, že micarie pospolitá je u nás vzácná a jen na moravě.. přesto tohoto pavoučka prohledávajícího skuliny pod kůrou nemůžu zařadit jinam.. Velikost cca 2mm, max 3mm. Na stromě lehce zaměnitelný za mravence, i rychlostí. Děkuji Jindřich

Dnes večer když jsem šel z garáže tak jsem na zdi našel tohoto pavouka. Je asi cca cm velký. Nebývá to zvykem. Pavoukům nerozumím. 
Prosím poradite někdo co je tohle za pavouka? Vždycky nam přijedou se zeleninou a ovocem nějací krasavci a já bych byla ráda v klidu
Dobrý den,během týdne jsem si 2*všimla docela rychlého pavouka a zajímalo by mě, jaký druh to je. Moc je nemusím a chtěla bych být v klidu. Děkuju za informace
Dobrý den, dnes jsem na autě potkal pěkného pavoucka kterého jsem zkoušel marně vygooglit, až jsem narazil na tuto stránku. Zajímalo by mě co to jeZpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 1804x