Gekončík nočný-vitamíny
To netuším, jsem z bohužel z Česká, ale pohledej na netu.
Nemyslím to ve zlém, prostě smíchej Nutrimix a Plastin a obaluj v tom krmení...jinak Plastin koupíš tam kde Nutrimix...je to růžový prášek. Mají to v drogerkách, chovatelských potřebách a hlavně tam kde prodávají krmiva a zemědělské potřeby. (ZZN)
www.hradsky-sunk.cz/… Ahoj. Nevím co víc vysvětlovat k vlhkosti vzduchu? Nijak ju neměřím, prostě porosit a hotovo. Nevím jaké cpeš vitamíny do gekončíků, ale když každé krmení obalíš v Nutrimixu s Plastinem, tak to postačí.
Jáj, niekedy trošku ihneď nepochopým Češtine. Prepáčte na hlúpy dotaz. Ešte sa chcem spýtať, viem že to tu bolo spomenuté veľakrát no keby ste mi to ešte raz niekto vysvetlil- jak často mám podávať vitamíny do žrádla? Na jednom e-shope som na tom predávajucom vitamíne a na použití tam bolo napísané že 1-2 krát do týždňa (alebo nejako tak) a pre chorých tvorom 3-4 krát do týždňa. Tak teraz neviem či si mám poradiť od vás na webe (že či mi neporadíte lepšie) alebo to tam pude na návode napísané správne napr. firma sera píše v ich brožúrke že mu máme podávať (jasné že od ich firmi) sera reptimineral C čo tomu gekončíkovi nestačí a to je ten dôvod prečo sa pýtam.
PS: Na toto ste mi asi zabudli odpovedať!
Já jsem rosil každý večer, jinak mističku s vodou...
Ahoj, nevím co chceš slyšet ? Vyčistit terárko, když je to potřeba. Vyhodit bobky apod.
Vodu měnit každý den...co se cvrčků týče, jedině je nějak vylákat. Jinak je odsud nedostaneš.
no buď budeš obalovať všetok hmyz aby si nevyberal, alebo ja dávam do mištičky vitamíny, oni sa naučia líznuť si keď potrebujú ... z poza 3D pozadia ich len tak nedostaneš, iba keď vylezú a gekon ich chytí, preto krmim z pinzety ak sa dá
0 02.06.2015 20:15 Kuťka Ešte mám jednú veľmi dôležitú otázku- aká má byť údržba- koľko krát denne,týždenne,mesačne mám čistiť terárko?
Čo mám robiť keď sa my dostanú cvrčky za 3D pozadie? Prosím odpovedzte, každý názor je dôležitý.
Slepice,které snášejí vajíčka
0 01.06.2015 21:03 Kuťka Nutri Mix pro
nosnice ?
co to je?
Nutri Mix pro nosnice, Roboran, Plastin, Vápník, drcené vaječné skořápky, nebo i smíchat libovolnou kombinaci výše uvedených.
0 31.05.2015 13:50 Kuťka – Gekončík nočný-vitamíny
Dobrý deň, chastám sa do chovu gekončíka nočného a trošku neviem aké mu mám podávať vitamíny, prosím vás poraďte mi čo je podľa váv najlepšie.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 170x