Problem s pagekonem rasnatym
Terárium vypadá v pořádku, možná pár těch úkrytů a zeleně přidat, pokud stále nežere problém bude jinde...Snad zasáhne kolega Elegans, ten má s gekony nejvíc zkušeností z nás ze všech... Já však v ubikaci až tak velký problém nevidím.
Ešte pridaj úkryt.
Tak jsem to vymyslela uplne jinak
Nemám zkušenosti z chovu,ale myslím si ,že bych přidala trochu zeleně a hlavně nějaké pozadí,aby si nepřipadalo v obrovském prostoru.I když je v malém terárku,připadá mi,že nemůže mít klid,protože je to ze všech stran otevřené,tak se nemůže cítit v bezpečí.Potřebuje mít místo,kde by se mohl schovat a beze strachu pozorovat okolí.Podívej se na prezentaci k Nessy,ta má s nimi zkušenosti a má to moc pěkné.Pokud se ti nechce dělat něco složitého,dej aspoň zvenku tapetu,co se dává do akvárek,tím se prostor trochu uzavře a dovnitř přidej rostliny.
Ahoj, skús si pozrieť toto:
tera.poradna.net/…
Inak ja som mal podobný problém s gekonom madagaskarským, tiež mi niekoľko dní nežral, ak máš splnené všetky podmienky chovu - teplotu, atď, tak si myslím, že pár dni aj nejaký týždeň môžeš počkať a ak sa nechytne, tak môžeš skúsiť to, čo sa dočítaš v odkaze, čo som ti tam napastoval.
Jsem z toho zmatena,kazdej rika neco jinyho.Nekdo ze to muze trvat i tyden,ze je to normalni ,ze si proste jen musi zvyknout na nove prostredi
Normální to není, půst může trvat do doby než pojde...
Jelikož nemáme víc informací a fotek gekona i terárka, nejde víc poradit.
0 24.09.2015 18:00 BajuU – Problem s pagekonem rasnatym
Zdravim,prosim o radu.Mam noveho pagekona.Mam ho od utery vecer a od ty doby nesnedl ani cvrcka,ani ovocnou kasi,nic...Dokonce jsem ho podle rad prikryla dekou,aby si lepe zvykal a aklimatizoval.Jenze ted jsem k nemu prisla,polozila prst na sklo kde byl,a on zacal jakoby rychleji dychat,bal se.Je to normalni?a jak dlouho muze tenhle pust trvat?je to moje prvni terarko,takze nechci nic zanedbat.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 98x