Terárium 30x30x30
0 08.02.2019 14:44 pavligin66 – Dobrý deň
prerábka- prilepiť vodiace lišty pre dvierka s vetraním. Dorobiť spevňovací rám a vnútro prispôsobiť živočíchovi. prostredie by málo byť suché
Ahoj, dost těžká otázka. Jak si představuješ to předělání na terárium? Jaké zvíře? To musíš vědět sám, záleží na vkusu a chovných podmínkách....
0 08.02.2019 12:55 pavligin66 – Dobrý deň
mám akvárium ktoré by som rád zmenil na terarium rozmery su cca 72x36 s výškou 44 cm aký živočích by tam po patričných úpravách mohol žiť
Lugubrisky snad ani samce nemají (aspoň nevím o tom, že by někde nějakého objevili, ani v přírodě), množí se partenogenezí. Když je jich víc, vydávají krásné zvuky, podobné, jako když o sebe cinknou dvě skleněnky.
Ale určitě je druhů, kterým tam bude dobře, více, třeba i krásná barevnější felzuma klemmerova.
Tiež sa priklanam k gekona panenského (lepidodactylus lugubris). Nenarocny, mozno si dochovas v pet flse krmivo - drozofily, dokonca sa sami mnozia - nepotrebuju samcov, staci kupit jeden kus.
Na výběr máš z desítek druhů.Teratolepis,Diplodactylus,Sphaerodactylus,Gonatodes,Sthenodactylus,Paroedura,Bavayia,Pachydactylus a x dalších.
Ahoj, například gekony panenské...
0 20.11.2016 09:01 CzechIdol – Terárium 30x30x30
Dobrý den, chci si pořídit terárium, ale jsem omezen prostorem, nejspíš si budu pořizovat terárko o rozměrech 30x30x30 (š/h/v), případně 30x30x45. Chtěl bych v něm chovat gekony, můžete mi nějakého doporučit, kterému by tyto rozměry vyhovovali? Děkuji za odpovědi.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 79x