Šnekárko od začátku do konce
tak to jsem říkal taky - maximálně zvenku

No ja sem třeba na pozadí od šněkárka použil flefibilní lepidlo na obklady a do toho vtlači několik kousků břidlice jen tak na plocho a drí to vypadá to celkem hezky, ale ja osobně bych se spíše přiklonik tomu nedávat tam nic, bo moji šneci lezou po všem a aby to bylo hezke pořád tak je to třeba furt čistit,bo jak zasebou nechávaj slizovou stopu tak tam jsou kousky substrátu po celém terárku, takže ja rádím , co nejméně všeho, takže vlastně ani to pozadí. A myslím že misto klasickeho kořenu by se dala použít hrubší větev bambusu, ta by neměla plesnivět.
Aha. Tak to si rozmyslím. Díky moc

vyndat to půjde jen když to přilepíš třeba bodově, pokud to nalepíš po celé ploše tak to už asi nikdo nesundá
Asi to zkusim. A uvidim co na to čneci. Případně se dá vyndat předpokládám
jde udělat hladce, psal jsem to na začátku - natvarovat pozadí a přetřít epoxy
To 3D jde i udělat jako nějak hladce ne? u haů a ještěrů se tak dělá třeba bazének... teda nwm jak, ale je to hladné.
0
29.11.09 08:32 Miky53(Czesnek) bude tam max. 6 fulic dospělých... teda až tihle moji tři vyrostou a bude to totéž terárko, jako už ted mám 80x40.
Prý se tam takový počet vejde. Tak nwm no... co jim mám vymyslet.
Kameny tam mají i kořen... ale zdá se mi, že dřevo v té vlhkosti zplesniví.
jediný co mě napadá je použít třeba kořen nebo kámen
A když pozadí zvenku... jak tedy mám ještě vužít prostor ve šnekárku? napadá mě akorát říct sklenáři o udělání nějaké poličky... ale to se mi moc nechce... a neybylo by to určitě moc hezké.
3D se bude špatně udržovat, proto bych ho dal zvenku, ale je to na tobě co a jak vybuduješ
proč ne zevnitř? Mě totiž nenapadá jiný způsob využití prostoru...
pozadí - možná polyš a pryskyřice, ale jak jsem psal tak u šneků bych dal pozadí zvenku
Já chci udělat nějaký to 3D, ale po tom co jsem četla pár návodů jsem z toho fakt zmatená.

tady bych moc neřešil, udělal bych to co nejjednodušší pro údržbu, nějaký pozadí bych umístil zvenku na sklo
no tak to je zapeklitá otázka

Jak začít kompletně vybavovat budoucí šnekárko pro achatinu fulicu? Chtěla bych jim udělat nějaké to pozadí s tím, že tam budou nějaké poličky a tak pro využití většího prostoru. Jak na to? Četla jsem pár návodů, ale moc jsem to nepochopila :( Poradí někdo?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 882x