skleněné dveře do terária
a já mám měřící pásmo a praítko a plno dalších...
Někdy stačí i provázek

Ten chi taky, já si vždycky děsně přál měřit za roh

ve třide jsme zjistili že to je proste nepochopitelné učivo atd.
jj, velice plodná debata

jak to čtu tak mi to připomíná debatu naší třídy o kvadratických rovnicích(o přestávce s jiným slovníčkem

)
To máš recht, ctělo by to samo-sobě smazat kořen

taky máš co závidět

já šel rovnou do TŘÍmetru, dva za cenu tří

, no nekup to za ty prachy
To je fakt a původní téma znělo : "Jak vydělat na první DVOJmetr"
Máš pravdu, teď jsem to počítal na kalkulačce a musím prodat pět terárií, dvacet hadů, tři agamy, osm chamíků, a pár krabiček krmneého hmyzu a budu mít na tu "polovinu" dvojmetru, sakra

prdlajs, na kvalitní metr je to sakra málo

ale klidně bych si i jedno vzal, ale to ti nestačí ani na tu půlku metru

A Ty bys jedno nechtěl, víš, abych měl alepoň na půlku toho metru ( já stejně víc než 1m neměřim )

jo hochu taky byl drahej

, musíš prodat víc terárek abys na něj měl
Musím uznat, más mnohem hezčí metr

tak to já mám jiný, jdu fotit

to já je kupuju u nás taky, ale ne v truhlárně ale ve velkoobchodu taky za pár kaček

Nafotim...až nandu foťák, ale kupuju je za pár kaček u nás v truhlářství, maj tam 3 druhy

co používáš za lišty? já do těch co dávám dostanu 6mm a nejde s ním posunovat
V mém "novém želváriu" mám osmičku, při výšce "pouhých" 60cm a i do lišty jsem to bez problémů dostal

piš to pořádně, takle slabý sklo se běžně nedělá, asi si měl na mysli 0.6 cm, osobně bych použil tu sílu 4 mm i na takle vysoký terárko. Mám s tím dobrý zkušenosti a myslím že 6 mm už nedostane do lišty
110 výška skla už je poměrně dost ze čtyřky skla bys s tím jednou trochu víc ( nechtěně ) švihnul a měl bys z toho kupu střepů. Terárka 100*50*50 se už lepí min. z 0,5 - 0,6mm skla včetně dvířek.
0,4mm se používá tak do 80*40*40.
myslíš opravdu 0,6 mm, není to překlep? já jsem myslel tak 4 mm.
Zdravím všechny, mám v plánu dělat šoupací skleněné dveře do terária pro chameleony. Výška skel bude cca 110 cm, šířka cca 55 cm. Potřeboval bych poradit jakou sílu skla zvolit, nemám s tímto zatím žádné zkušenosti. Děkuji všem, kdo mi poradí. Miloš.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1244x