skleněné dveře do terária
0 26.03.2010 21:42 dan999 0 14.03.2010 07:49 dan999 a já mám měřící pásmo a praítko a plno dalších...
Někdy stačí i provázek
Ten chi taky, já si vždycky děsně přál měřit za roh
0 11.03.2010 18:47 dan999 ve třide jsme zjistili že to je proste nepochopitelné učivo atd.
jj, velice plodná debata
To máš recht, ctělo by to samo-sobě smazat kořen
taky máš co závidět
já šel rovnou do TŘÍmetru, dva za cenu tří
, no nekup to za ty prachy
To je fakt a původní téma znělo : "Jak vydělat na první DVOJmetr"
Máš pravdu, teď jsem to počítal na kalkulačce a musím prodat pět terárií, dvacet hadů, tři agamy, osm chamíků, a pár krabiček krmneého hmyzu a budu mít na tu "polovinu" dvojmetru, sakra
prdlajs, na kvalitní metr je to sakra málo
ale klidně bych si i jedno vzal, ale to ti nestačí ani na tu půlku metru
A Ty bys jedno nechtěl, víš, abych měl alepoň na půlku toho metru ( já stejně víc než 1m neměřim )
jo hochu taky byl drahej
, musíš prodat víc terárek abys na něj měl
Musím uznat, más mnohem hezčí metr
tak to já mám jiný, jdu fotit
to já je kupuju u nás taky, ale ne v truhlárně ale ve velkoobchodu taky za pár kaček
Nafotim...až nandu foťák, ale kupuju je za pár kaček u nás v truhlářství, maj tam 3 druhy
co používáš za lišty? já do těch co dávám dostanu 6mm a nejde s ním posunovat
V mém "novém želváriu" mám osmičku, při výšce "pouhých" 60cm a i do lišty jsem to bez problémů dostal
piš to pořádně, takle slabý sklo se běžně nedělá, asi si měl na mysli 0.6 cm, osobně bych použil tu sílu 4 mm i na takle vysoký terárko. Mám s tím dobrý zkušenosti a myslím že 6 mm už nedostane do lišty
110 výška skla už je poměrně dost ze čtyřky skla bys s tím jednou trochu víc ( nechtěně ) švihnul a měl bys z toho kupu střepů. Terárka 100*50*50 se už lepí min. z 0,5 - 0,6mm skla včetně dvířek.
0,4mm se používá tak do 80*40*40.
0 08.03.2010 11:59 Miloshak – Re: Pogona
myslíš opravdu 0,6 mm, není to překlep? já jsem myslel tak 4 mm.
0 08.03.2010 11:41 Miloshak – skleněné dveře do terária
Zdravím všechny, mám v plánu dělat šoupací skleněné dveře do terária pro chameleony. Výška skel bude cca 110 cm, šířka cca 55 cm. Potřeboval bych poradit jakou sílu skla zvolit, nemám s tímto zatím žádné zkušenosti. Děkuji všem, kdo mi poradí. Miloš.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1244x