Teraburza Ostrava
tak jsem právě objednal stůl na burze 16.5. budu prodávat myšky potkany a mastomyši.
jo kdo tam asi pojede?
jj ale těch krabiček se zvířectvrm je na fotkách moc
Já si netroufnu říct jestli je výběr malý nebo velký. Byla to první burza takže nevíme kdo bude prodávat pravidelně a kdo občas. Předpokládám, že prodejci z Čech na každé burze nebudou, určitě se budeme krýt i s jinými akcemi které mají blíž. To vše ukáže čas.
ty fotky jsou husté je tam asi dost velký výběr že?
Ty jo koukal jsem na fotky a an první burzu hoooodne pěknééé. Škoda že tady v Jičíně se teraburza nějak neujala

No to právě nejde, sál ve kterém jsme není až tak využívaný. Jinak je menza obsasená.
Ještě mne napadlo (nevím teda jak jste domluveni s vedení menzy), že ba jedna burza mohla být o patro níž a vstupné by se vybíralo v mezipatře...nebo jedna burza v přízemí a druhá nahoře, tak jak je ta stávající...
Jinak hodně zdaru...
Fotky z burzy jsou na
www.teraburza.cz. Myslím si, že na první burzu to nebylo špatné. Sotiment burzy byl opravdu pestrý. Lidí přišlo cca 700 nevznikaly žádné tlačenice a lidé si mohli v klidu vybírat.
tak jak bylo na burze? A co jste si přitáhli dom?
jestli to bylo na mě tak já nemohu skočila mi do toho včelařská schůze.
Hlavní sál má cca 700 m2 teoreticky by se dalo využít i část chodeb. (samozřejmě, že prostory jsou menší než v Domě kultury) Uvidíme zda se teraburza chytne stejně jako akvaburza pak bychom řešili co dál.
Jezdím pravidelně na aqua-terra a teď se chystám na teraburzu. Jak velké jsou prodejní prostory v menze VŠB v porovnání s aqua-terra?
No určitě na obě

Na aquaburze totiž dostanete i volnou vstupenku na teraburu. Samozřejmě pokud bydlíte daleko tak se asi budete muset rozhodnout
O tomto problému víme. Prostory menzy, ale nejsou nafukovací a představa dalších prodejců a návštěvníků v jeden den se nám již zdála příliš. Uvidíme jak se zaběhne teraburza. Pokud by i o tuto akci byl stejný zájem jako o akvaburzu a teraristé chtěli rovněž prodávat jednou měsíčně, ...museli bychom hledat větší prostory a není vyloučeno ,že bychom obě akce spojili.....to vše ukáže až čas a ohlasy lidí. Na druhé straně ne všichni mají zájem navštívit jak akva tak tera akci.
velmí rád Vás, ale uvidím alespoň na jedné z našich akcí.....samozřejmě podle toho jak Vám to bude časově vycházet.
Já doufám ,že spoustu zajímavých lidí
Na stránkách burzy se již můžete domlouvat s prvními prodejci popř. si již objednat nějaké zboží z jejich e-shopů, které Vám určitě velmi rádi dovezou.
já? abych věděl hoho tam můžu potkat

nene že je burza sem to tom nevedela

z čeho že nešel obchod ty si ale zákeřná

ja sem tam byl parkrát a jednou i prodával ale byla velká konkurence tak se obchody moc nedařili

jezdí někdo na burzy do ostravy?
Je novou akcí, která se bude konat pravidelně v menze VŠB Báňské v Ostravě. Zveme všechny milovníky teraristiky. Více informací o burze naleznate na stránkách
www.teraburza.cz/
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 4413x