Hluk...
Presne dakujem Saša....

...no ja som tu uz niekedy tusim spominam ze terarko mam 120x70x60.....len som sa pital

V takovém rozměru (45x45x60) máme rhacodactyly. Pro chameleony by se to dalo použít tak na první 3 měsíce. Nechápu lidi, kteří si pořizují jakékoli zvíře aniž by si předem zjistili co je pro takové zvíře nejvhodnější. A to jsme v době internetu, kde se dají najít informace k čemukoli.

Ježišmarjá, takový rozměr pro jemena
Já už to psal všude 1000krát, prvotní úlohou zverimexu je PRODAT a to za každou cenu - vždyŤ je to podnikateský záměr jako každý jiný a ten je vždy za tímto účelem.
Minimum pro samici je 85*40*40...
jj priamo chameleonom

...este som sa ho pital

Pro spoustu drobných živočichů jsou to dobré rozměry, jestli to ale nabízejí přímo chovatelům chamíků, tak jsou padlí na hlavu

proto že chtějí vydělat

tak preco take terarka predavaju :((
no :/ ouz ma hnevaju tie obchody...tem mi povedali ze mu to v pohode staci
tak tím si nejsem jistý jestli to náhodou nejsou ty úplně nejmenší rozměry
terarko- 40x40x60 .....su vhodne pre chamika?
A to som chcel parik kks

Může, ale i samička samce, pokud v nich bude 20cm velikostní rozdíl

Je pravda ze chameleon moze zjest samicku pretoze som sa bol pitat.....a povedali mi ze 2 sa nemozu chovat pretoze samec moze zjest samicku....
To bude lepsi a chamik bude urcite stastnejsi

no tuc tuc to nebude

...terarko dam do inej izby

A nemaji chameleoni nahodou sluch zakrnely. Cetl jsem, ze slysi zvuky o frekvenci kolem 20Hz a to je spis jen aby byl schopny vnimat zvuk vznikly chuzi nejakeho vetsiho zvirete. Takze pokud budes mit pobliz terarka nejaky reproduktor a z nej bude vychazet hlasity zvuk typu "duc duc", tak ho to bude stresovat.
no právě když jsem bydlel v paneláku tam na věži v obyvaku jel helax na max a ja seděl v pokoji (tu šlo jen o sousedy)

este ktym sluchatkam... no pozitok budem mat iba ja

ale co susedia! haha

ved ano to je pohoda

....ja som chcel byt len iformanavy

....no a ktomu hluku terarko umiestnim ide do izby ...u mna by asi dlho nepozil

no tak to mas asi pravdu

nebudem sa stym trapit...

Hlínu ze zahrady neee, když tak někde z lesa, ale ´fakt není nad čistou rašelinu za pár kaček

no já dal za 20L rašeliny asi 50kč. stojí ti to za tu námahu v kopání? tu co nakopeš bys měl ještě sterilovat můžou tam bejt různý breberky.
Takze subofer a repro od terarka prec

...dik za radu

....aaa mozem ist niekde normalne do na zahradku alebo do lesa na reselinu?....to by nemalo vadit nie?
Pokud je někde "u zdroje" hudby a je-li zdroj často hlasitý, pak jej může stresovat, to ano, stres pak může mít za následek i úhyn žvířete, takže to zrovna dvakrát ideální není,...
Co se týče rašeliny, pak čistá je nejlepší ( tuším, že se prodává se zeleným obalem )....
Takce rymy metalu mu nebudu sediet?

....a co ten substrat?...
Zdravim....takze terarko mam na 90% hotove

...a chcel by som sa spitat ci nebude chameleonovy vadit hlucna hudba,mierne hlucna hudba

...
A este jedna otazocka...doma som nasiel raselinu ale je urcena pre bytove rastliny...a obsahuje rozne chemikalie draslik a pod. ...nebude to chameleonovy vadit? alebo mam zohnat prirodnu raslinu ktoru potom zmiesam s pieskom.....Dik

Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1063x