Slepý chameleon!!
Nemáme informace ( chovné podmínky, staří, ideálně fotky chamíka i terárka atd. ) čili nevíme....
0 20.08.2014 21:09 Monika93 – nemocný chamík
Mám podobný problém,můj chamík má jedno oko zavřené a jako zapadlé a na zádech dole u páteře se mu udělaly dva takové kulovité útvary.Nevíte o co se může jednat?
To že má zavřené oči není slepota. Chamík je ve špatné kondici nebo je nemocný. Vyhledej veterináře a zamysli se nad podmínkami v jakých je. Má v terárku UV-B, optimální teplotu, vlhkost? Dáváš mu vápník? Pije? Nastudoval jsi nějaké informace o chovu ještěrů před pořízením chamíka?
Jaké vitamíny jsi koupil??? Předávkování vit. A může být totiž ještě horší, než jeho nedostatek.
Taky napiš jaký typ UVBéčka používáš,...
0 11.07.2010 11:40 aLeX – Slepý chameleon!!
Dobrý den prosím o radu . Koupil jsem si chameleona v burze v Hradci králové . Máme ho ani né měsíc a před 14 dny začal slepnou furt má zavřený oči a jenom někdy je otevíral.Tak jsme mysleli že mu chybí nějaký vitamín tak jsme mu je koupili a do nich mu namáčíme potravu . Chameleon před 2 dny totálně oslepl nemůže chodit a má furt zavřené oči . nevíte čím by to mohlo být děkuji za odpověď .
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 607x