Achatina a rostliny
květináč je uplná zbytečnost, zkousela sem to a dopadlo to tak ze kytku nechaly kytkou ale s kořena si poradily jinak , sežraly ji od spodu , mám zkušenost s břečtanem , pokud mají porád co do huby tak ho nesežerou.
0 14.08.2013 09:04 Andrea – Rostliny
Tak jsem před nedávnem zkusila odlomit kousek té africké kopřivy a zapíchnout k lopatkovci co má šnek v teráriu, ale ta chuděra vůbec neměla šanci stihnout zakořenit
Doufám, že z toho šnekovi nic nebude, ale zatím vypadá naprosto v pořádku a dál žere všechno, co dostane, tak mu tam asi dám celý květináč té af. kopřivy.
0 02.08.2013 18:20 Andrea – Rostliny
Asi napřed zkusím ten břečťan, ten mám zrovna doma a pak uvidíme. Když jsem tam poprvé dala lopatkovec tak jsem byla nadšená, jak se mu daří a jak to krásně zaplnilo terárko, šnek se má kam schovat... a najednou lopatkovec nebyl
Ty si dají rády kde co
Ještě mě dále napadá bromelie, krásně kvete a ze začátku si od ní drželi odstup, pak spali mezi listy u ní než jí taky sežrali
Zase to ale není tak drahá kytička, vlhko snáší a je u ní velká variabilita druhů
0 02.08.2013 08:30 Andrea – Rostliny
O břečťanu v terárku jsem četla často, ale nevěděla jsem, jestli si ho achatiny taky občas dají. Děkuji za radu
Můžeš zkusit i břečťan. Ty jsou sice jedovaté, ale u mých achatin to nějak nevadilo. Jen ho žraly míň, ale po čase taky padl za vlast
0 31.07.2013 09:08 Andrea – Rostliny k sežrání
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s africkou kopřivou u achatin v terárku? Nebo nějakou jinou rostlinou, kterou sežerou? Kromě lopatkovce - ten už padl
0 10.10.2010 11:34 jizat 1 08.10.2010 19:52 ... – Re: jizat
Ahoj, já chovala achatiny 5 let a ty moje zbožňovaly naklíčené proso. Normálně si naklíčíšš proso, jako o Velikonocích, aby bylo vysoké alespoň 10 cm, a pak to i s talířem dáš do terárka. Achatiny se v tom vyřádí a moc to nežerou.
To není třeba.
Zkuste některou z rostlin v odkazu a uvidíte.
Hele, smiř se prostě s tím, že achatiny drží bodovou dietu - co vidí, to zbodnou
A hlavně to zelené
0 01.10.2010 13:03 jizat tak tu uz tam mam ale to neni vono
ziva je ziva
Umělá?
0 01.10.2010 10:09 jizat tak tak pochopil
ja jsem chtel vedet jestli je nejaka rostlina ktera nesmakuje snekum nebo jim odola
Mrkněte třeba sem : <a href="http://terarka.net/bezobratli/clanek/27"s rel="nofollow">http://terarka.net/bezobratli/clanek/27
nebo sem :
www.achatina.cz/… 0 24.09.2010 19:46 jizat – Achatina a rostliny
Prosím poraďte jake rostliny dat do terarka k Achatinám
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 1075x