Taktéž reakce na minulé příspěvky.
Také jsem řešil problémy s tím,čím ho krmit,ale shodl se na tom nejeden odborník přes chov plazů a musím říct,že ty cvrčky a vůbec moučňáky vynechal. Ale jak říká fajfmen,žádné zvíře není na 100% to a to. Takže bych dal na něj a zkusil to s tím stromkem v létě,až budou příznivé podmínky.
Meddy:zkus sem přihodit nějaké fotky,které by jsi mohla mít někde uložené,ať přípaně vidíme,co leguánkovi bylo či je.
Petroneus:Tyto problémy s vajíčky jsou nevýhodou samice,ale vem také v potaz,že samec v období páření bývá dosti agresivní a to i vůči svému majiteli. A po útoku takového vetšího mazlíka,snadno skončíš se zraněním v nemocnici na šití
Jinak,ano,samice má jednou do roka neoplodněnou snůšku vajec,kterou je potřeba hlídat,popř. dojít k veterináři a dávat pozor na to,aby tu snůšku samice nezadržela příliž dlouho a poté by to mohlo vést k velkým potížím. Já osobně jsem již přemýšlel v případě že by se z toho mýho prcka vyklubala samice,o kastraci. Aléé,do toho se mi opravdu nechce. Vzhledem k tomu,jak by poté Tess mohla trpět.Ale to je však na uvážení každého z vás.
S tou teplotou,to "funguje" tak akorát u gekončíků,co jsem se kde dočetl a doslechl,ale u leguánů jsem o tom neslyšel.