Ještěr do "vysokého" terárka
Dospělá, dobře krmená Phelsuma, stejně jako většina ještěrů vydrží bez jídla jednou v roce i 14dní, navíc před odjezdem může nasypat misku plnou červíků - ty jim nějaký den vydží a nasypat porci cvrčků
Ještěři jsou v tomto ohledu velice dobře vybaveni a poměrně dlouhý púst od přírody
Samozřejmě tyto půsty nesmí být 5krát za půl roku.
A těch 12 dnů bude krmit kdo?
Pokud by jsi tam dal spoustu větví. rostlin a jiných šplhadel, pak šel. Ale Phelsumy potřebují ještě větší vlhkost, než např. calyptratus.
0 27.11.2010 13:28 dan999 kup si lak na dřevo, ale netoxický a jak udeláš na všech stenách skříně 3 vrstvy, tak mužeš rosit jak chceš, ale ty rozmerny mi příjdou málo i na chameleona...
vodouředitelná barva není moc drahá zvířatům nevadí a já s ní mám docela dobré skušenosti,vlhkost přes ni neprojde.
dá se koupit například v hornbachu,baumaxu...
Zdravím,
Chci se zeptat je nějaký ještěr který rád šplhá, a potřebuje spíše vysoké terárium než slouhé ?? Ale zároveň aby nebyla potřeba rosit. Potřebuju něco co můžu dát do jakoby "skříňového" terária v podstatě do skříně z větráním a skleňenými dveřmi ??? Ale jenom něco malýho co by mohlo bejt v terárku cca 35x35x70cm d.š.v předem děkuji za tipy. Nebo jestli máte otestovaný nějaký způsob jak upravit skříň bez většího zásahu aby neplesnivěla kvůli vlhkoti tak by to mohlo být něco ne do uplně suchého prostředí.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 586x