šířka skla
Mno rozhodně ne tak jako já!
Tak Vámvšem moc děkuju za radu, v pondělí ho objednám, tak snad do konce týdne bude práce hotová
A to já jich zas tolik neměl, když už jich mám víc, pak taky neradím, už jen ptoto, že zapomenu psát
já měl včera, to pak radši nikde neradím ale
to dělá to pivečko
no proto milý kolego
Hihi, opraveno, milý kolego
to snad neeeeee, to nemůže vydržet nic takle slabý sklo
dík
............................
do prezentace dam urco fotky!
asi si to dovedu představit, no tak sem pak dej nějakou fotku (detail) ať je to vidět, nebo do prezentace
nahore i dole bude jeste udelanej rám do kterého se schovají takové profily a k sobe budou skla prilepena
čím nebo jak to přiděláš k tý desce?
tak jo
taky si myslim že to bude stačit
tady bych to udělal z tý 6
Děkuju, to doufám
Mno ale zato chamikum se budou moooc libit! bazilišek tam bude bydlet jednou, časem
mno snad z tech fotek bude aspon trosku predstavitelnej tvar
Můžeš sem dát fotku pro představu jak to celý bude vypadat? Nebo nákres.
Moc děkuju za radu, ebyla jsem si jistá, jestli to stačí
tak tenhle rozměr bych udělal ze 6mm skla, tady by byla ta 8 zbytečně moc
Ptal ses ale na plochu
46x159cm
já myslel rozměry
největší plocha bude 0,7314 m2
Jak velká bude největší plocha skla?
Tak to by to ta šestka měla taky vydržet
Zrovna dnes se o to u mě pokusil nejprve Rudolf a v závěsu za ním Bublísek, když uviděli krabičku se sarančaty... a ono nic. Přitom tam mám jenom 0,4
předpokládám že půlmetrový ještěrák kdyby se rozhodl hupnout tak rozbije i 8mm sklo
Moc děkuju za radu
Pokud budou skleněné jenom ty šupny, tak 6 mm stačí přebohatě. Není to akvárko plné vody, na tahle skla netlačí nic. Tedy krom toho, že na ně občas může hupsnout plnou vahou a s rozběhem třeba půlmetrový ještěrák
Dvířka (dveře) budou šoupací, tady jde o to, že tam jsou ,,lomy" takže ve finále tam nebude nikde uplně obří plocha, alefurt váhám.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušeosti se stavbou ,,větších" terárek. Dělám terárko, kde zadek a část boků je z OSB a předek a část boků bude ze skla. Vysoké to bude cca 160 cm a do šířky taky tak nějak. Nejsem si jistá jestli můžu použít skla 6mm nebo jestli je potřeba 8mm.
Dík za odpovědi
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 465x