Agama- student
Ja to robim tak, ze mam z Ikei porcelanovu misku dost vysoku a hladku na to, aby z nej cvrcky zdrhli. Nie je problem ich tam dat aj 12 + nejaku kapustu aby prezili. A ked das este niekde bokom aj dostatok zeleneho a porosis a das aj misku s vodou vydrzi ti dospela agama kludne aj tri dni - napr. predlzeny vikend.
Napr. moj Alfonz nedavno behom jedneho dna zladoval 15 cvrckov a 15 sarancat...nechapem kde to donho voslo...a potom 5 dni sa nicoho ani nezobol aky bol plny. Takze vlastne 5 dni nepotreboval nic
Ale samozrejme to bol extrem.
?
K citaci, prosím, připiš i svůj komentář
0 07.03.2013 15:04 agama vousata Stuz napsal: Zdravím,
již delší dobu přemýšlím o pořízení nějakého ještěra, původně jsem chtěl chameleona, ale vybral jsem si agamu vousatou. Jne mám menší problém jak by to byo s krmením, od pondělí do čtvrtka nejsem doma, tudíž by musela krmit sestra takže počítám tak max 2 za den a to někdy kolem 14 hodiny a pak navečer, zbývající dny bych se staral já čtvrtek- neděle. Zajímalo by mě jestli je možné si Agamu pořídit s tím že kolikrát by dostávalo žrádlo jednou za den, když bych nebyl doma.
Mno pokud má terárium opravdu velké rozměry cca 100*150*100cm pak by to šlo, pokud je menší, pak ta větší pravděpodobně ty menší opravdu "zlikviduje".
Já bych je k sobě ale i tak nedával.
0 07.02.2011 18:57 Ondra – ještěři
Dobrý den chci se zeptat zda můžu dát dva dvouměsíční chameleony k 4,5 měsíční chameleonce??(všechny tři sou holky)neseřere je ta velká? Díky kontakt:ondra.suk1@seznam.cz
0 30.01.2011 12:31 stuz – Re: Jirka
Jde mi o to jestli mladé Agamě postačí že ráno dostae do misy červiky, a k večeru by dostala něco jineho, jestli by ji to takhle stačilo....
0 30.01.2011 12:18 Stuz – Agama- student
Zdravím,
již delší dobu přemýšlím o pořízení nějakého ještěra, původně jsem chtěl chameleona, ale vybral jsem si agamu vousatou. Jne mám menší problém jak by to byo s krmením, od pondělí do čtvrtka nejsem doma, tudíž by musela krmit sestra takže počítám tak max 2 za den a to někdy kolem 14 hodiny a pak navečer, zbývající dny bych se staral já čtvrtek- neděle. Zajímalo by mě jestli je možné si Agamu pořídit s tím že kolikrát by dostávalo žrádlo jednou za den, když bych nebyl doma.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 427x