Pakobylka či Strašílka
Takže jen natrham a dám do vazy?
Fakt bych nechtěl, aby mi utíkali ale

. A mohl bych je mít třeba i na maliníku?

Děkuju za odpověď. Chtěl bych chovat strašilky a slyšel jsem o chovu volně na květině ve váze. Chtěl bych se o tomto druhu chovu dozvědět víc. Poraďte prosím někdo. Díky

Preco si ludia.kupuju skrecka, strasilky su zaujimavy hmyz, neziju dlho cize ked omrzia nieje to az taky problem, ja som kupoval uz dospele, nakladli vajicka po case a potom zoslabli a umreli :/ boli krasne, rozmyslam ze si este nejaku kupim. Rozhodnutie je na tebe, je to nenarocne zvieratko.
Ahoj. Zajímalo by mě, co je tak zajímavýho na pěstování strašilek/pakobylek. Vůbec to neodsuzuji, ale chtěl bych to taky zkusit a tak se ptám, popř. co koupit. Díky
jop, a ešte keď strieľajú vajíčka

to bude sranda, mimochodom keď spadne môže si aj ublížiť.
ano da sa to, na burze kde som kupoval ja , ich takto mali, ostanu v blizkosti potravy.
dobrý den chtel bych se zeptat jestli bych mohl mít volně v místnosti strašilky či pakobylky když by tam byla váza a v ní ostružiník či maliník a na něm by byli strašilky aniž by se rozeběhly po místnosti (vím že je to celkem hloupí dotaz ale někde jsem to už vyděl)
asi bych dal nějaký písek, at seš schopnéj v pohode najít vajička

Myslím že u těhle potvůrek není nic takového potřeba.

Dobrý den chcel by som sa opýtat čím krmit Pakobylku cez zimu? Jedná sa o Pakobylku Austrálsku
extatosoma.txt.cz/… Dakjem

Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 530x