Leguán zelený
0 02.04.2015 20:29 Tendy Zdravím , zna někdo někoho kdo chová leguány zelené v Praze nebo okolí Prahy ?
Přesně jak píše maty, myslel jsem, jakou dostává potravu.
vitas napsal: ... a co dostává k žrádlu a jak často?
Calcium plus D3 do každej druhej stravy dostáva a ešte multy vytamín
... a co dostává k žrádlu a jak často?
Zkuste nechat udělat rozbor trusu ...
0 13.05.2014 10:08 Palinooo – Leguán nerastie :/
Dobrý deň , mám doma leguána cca pol roka kúpil som ho na výstave od chovateľa . Má velké terárium dve svetlá žerie stále dostáva vytamáný nehá sa aj chytiť ale stále nerastie ...viete mi poradiť kde je chyba alebo čo robím zle? Ďakujem
No jen abys měl kliku na jeho povahu. Ze zkušenosti vím, že je to tak 50 na 50 a někdy jsou to bručouni a morousové, což v praxi znamená, že když se k němu pokusí přiblížit cokoli živého je zle, takže si dej bacha abys ty kocoury taky našel
nemluvě o ještěrácích
aha,no tý rýži jsem čet že jí dávaj normálně,ale jinak díky za odpověď
1. Těstoviny ne, rýži zkusit můžeš ( na tu může narazit i v domovině )
2. Parkovou trávu 100%ně ne! Když, nech mu naklíčit obilí ( pšenici, ječmen,.... )
0 07.09.2011 18:17 skroby – Leguán zelený
Zdravim,mam dva dotazy.
1.už několikrát jsem našel že se dá leguánům dávat rýžě a těstoviny,ale ještě jsem to nezkoušel,tak jsem se chtěl zeptat jak je připravit a popřípadě uchovat a jestli jsou nějaké zásady při výběru rýže a těstovin
2.napadlo mě jestli bych mohl leguánovi dát parkovou trávu,mám doma semínka tak jsem myslel že bych si je zasel do truhlíku aby měl lego v zimě travičku
Díky moc za vaše názory a rady
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 173x