Agama bojovná - dotaz
Jinak dyz uz sem u toho,nevi nekdo o nejake veterine v praze kde se umej postarat i o plazy? pro pripad ze by se neco stalo nekdy.Na netu sem skoro nic nenasel
Jojo, vatou a borovou vodou nic nezkazíš

Naopak, pokud to nebude vážné, pak to pomůže.
Odty doby co sem to obevil vetsinou jen lezi a to oko ma zavrene...zkusim to tou vatou,diky ;)
Zkus to opatrně vyčistit obyčejnou borovou vodou a vatou. Když to nepomůže, bude to na veterináře, ale jak jsem psal na fotce nic nevidim, kdyby to byl zánět či nfekce, spíš by to oko bylo i oteklé až napuchlé a agamu by to bolelo....
Je to blbe foceny...spis podle popisu co sem psal,jistly nevis co stim delat...Mam podezreni ze je to z prasnyho pisku kterej sem tam donedavna mel..
Prominte ze pridavam novy dotaz jako reakci ale nak mi nejde pridat novy prispevek
Chci se zeptat co mam delat dyz moje vousatka ma vytok z oci(mozna zanet)
Vypada to jako "ospalek" Diky
Pravda, pravda, je mnooooho druhů o nichž ani na netu není skoro nic

0
[112] - Ještěři 09.09.11 18:29 Verčák Možná by to chtělo konkrétnější dotazy a bylo by ti odpovězeno jinak než odkazem na web

Já doteď nevěděla že takové zvíře existuje tak ti asi neporadím. Snad jenom konkrétnějším odkazem

:
plazmix.eu/…
www.ezverimex.eu/…
a něco cizojazyčného:
www.repticzone.com/…
Jinak Pogono řeknu ti plný internet je všeho, ale o téhle agamě jsem toho moc víc nenašla
0
[762] - Ještěři 09.09.11 11:35 R Pogona prosim porsdte s chovem agamy bojovné
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 107x