Zdravím, chtěl bych si pořídit agamu kočinčinskou, zatím jen přemýšlím jak velké terárium a jak by mělo asi vypadat. Vyplatí se vůbec stavět terárium doma, když s tím prozatím nemám žádné zkušenosti nebo raději koupit nějaké hotové? Jsou třeba takové terária použitelné www.zoocenter.cz/… ? Chtěl bych terárium na celý život agamy. Na přiložením obrázku je můj návrh jak by se mi terárium líbilo. Zajímalo by mě jestli terárium bude pro jednu agamu dostatečné? Co velikost jezírka? Na levé a zadní straně bude nějaké 3D pozadí asi z polystyrenu a montážní pěny. Máte s tímto pozadím nějaké zkušenosti? V rohu na jezírkem bych chtěl nějaký vodopád. Kde je nejlepší mít dvířka ze předu nebo ze shora? Jak je to s odvětráním stačí udělat na přední a horní stěnu nějakou mřížku? Někde jsem viděl nějaké ventilátory je potřebný? Už jsem pročetl nějaké informace na fórech a poradnách, ale přesto všechno se raději ještě ptám. Mockrát děkuji všech za připomínky.Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 100x