Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

agama kočinčinská - nová samička

 

NápovědaFórum » Ještěři » Chov 

+ přidat příspěvek
agama kočinčinská - nová samička
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2012 19:57 elegans1 Re: kverunka
Předně je absolutní nezodpovědnost nové zvíře přidat k původním bez karantény.Aby jsi nemusela za chvíli řešit podstatnější problémy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2012 11:24 Muž Sewer [151] - Ještěři
Já když jsem přikupoval Gekončíky, tak bylo vše OK, s Agamama zkušenost v tomhle ohledu nemám, ale nechápu chov v páru. Samec může novou samici neustále obtěžovat a tak samice ani příliš šancí se aklimatizovat nemá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.01.2012 22:47 kverunka – agama kočinčinská - nová samička
Ahoj všem. Máte někdo zkušenosti s koupením již dospělé ještěrky a seznámení s další, kterou již máte doma? Umřela nám před pár měsíci samička agamy :(, samec byl od té doby čím dál víc bez zájmu o žrádlo a svět kolem. Tak jsme se rozhodli mu pořídit novou kámošku (zhruba stejný věk). Koupili jsme ji od chovatele na burze. Samička je u nás téměř týden a zatím je stále bázlivá a hnědá. V terárku řádí jak on, tak ona, ale jakmile se přiblížíme my, tak úplně vytuhne. Nějak se jí nelíbíme. Ani nevím, zda něco žrala, protože když ji něco nabízím, tak to nechce (jinak ale mají v terárku červy a ty mizí, ale kdo ví, kdo je jí). Máte nějaký tip, jak ji lépe aklimatizovat? :) Děkuji.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 66x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/729-agama-kocincinska--nova-samicka