Fórum » Ještěři » Chov
Fórum » Ještěři » Chov  Dneska jsem "zasela" slunečnici tak uvidím co z toho výjde. Mimochodem, ty semínka mají být na vlhké vatě to vím, ale mají být spíš na studenějším nebo teplejším místě v pokoji?
 Dneska jsem "zasela" slunečnici tak uvidím co z toho výjde. Mimochodem, ty semínka mají být na vlhké vatě to vím, ale mají být spíš na studenějším nebo teplejším místě v pokoji?  Díky
 Díky 

Ona až pak na ní přijde hladík, tak ona si za pár dní veme!
 Ona až pak na ní přijde hladík, tak ona si za pár dní veme!  My jsme třeba takto velkou vousatku rozežírali na tom, že jsme pouštěli kapičky po sklu, a ono jí bavilo je chytat a jak byla rozpohybovaná, tak si nakonec vzala i cvrčky. Hlavně ji teď moc nestresuj, musí si přece jenom zvyknout!
 My jsme třeba takto velkou vousatku rozežírali na tom, že jsme pouštěli kapičky po sklu, a ono jí bavilo je chytat a jak byla rozpohybovaná, tak si nakonec vzala i cvrčky. Hlavně ji teď moc nestresuj, musí si přece jenom zvyknout!  
 Vím, že je ještě ve zvykání, ale byl to obrat v chování. Co se týče krmení, nežere mi zelené, cvrčky bez problémů. Má zdroj UVB i výhřevnou bodovou žárovku. nevíte, co s ní může být a zda, je možné, že z ní vyroste bezproblémová klidná agama? Děkuji moc
  Vím, že je ještě ve zvykání, ale byl to obrat v chování. Co se týče krmení, nežere mi zelené, cvrčky bez problémů. Má zdroj UVB i výhřevnou bodovou žárovku. nevíte, co s ní může být a zda, je možné, že z ní vyroste bezproblémová klidná agama? Děkuji moc

)a jestli tam má vůbec někdo větší zkušenosti s čukvalami. tudíž prosím o strpení a hned jak zjistím víc, nebo spíše hned jak odchytím svého šéfa, se rozhodně ozvu
 )a jestli tam má vůbec někdo větší zkušenosti s čukvalami. tudíž prosím o strpení a hned jak zjistím víc, nebo spíše hned jak odchytím svého šéfa, se rozhodně ozvu 

, i když 100% jistotu budeš mít až ve chvíli, kdy někdo z nich snese vejce
 , i když 100% jistotu budeš mít až ve chvíli, kdy někdo z nich snese vejce   

Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 214x