Do toho se ti jich vejde tak 70 v pohodě i víc...ale jde o to aby jsi je udržela na živu....chce to mít pravidelně dost stravy, čerstvé každý den, tak aby jí bylo akorát.Já jsem vždycky svítil a rychleji se svlékají pokud koupíš subadulty tak máš brzy adulty....já kupuji jenom subadulty to je nejlepší nejdéle vydrží a víš co jim dáváš skrmit a čím gutloaduješ svá zvířata....a taky hodně záleží jak jsou kvalitní ty sarančata(ne od každého jsou kvalitní) a taky jaké chceš kupovat,jestli stěhováky nebo všežravý....já osobně beru skoro jen všežravý když je nouze tak i stěhováky,jsou i levnější(naposledy jsem kupoval 50ks/100kč) dej jim tam větvičky nebo špejle na lezení a hlavně svlékání....pokud jsem zapoměl dát stravu tak se mi stalo párkrát že subadult ojídal za živa adulťáka.....Naposledy jsem nesvítil ale sarančata byla kvalitnější a celkem držela....někdy vypadaj že už je třeba mrtvý ale hýbe nohama na podněty tak ho skrm....jak sčerná tak to je na vyhazov....Teď bude snad už celkem teplo a světlo tak by to mělo být OK i bez svícení ale dávej je ztřeba k oknu kde je hodně světla.Všude se píše všechno možné,ale v létě bohatě stačí pokojovka a hodně světla,ale to se nebavíme o chovu.Jinak měli by mít dobré odvětrání,což znamená celej strop+ bych udělal pár malých děr ze předu někde ve spod jedné strany kvůli nasávání vzduchu....budeš kupovat už min. subadulty takkže tam to vůbec nevadí a množit se ti stropro nebudou v tady těch podmínkách. Jinak jednou jsem jich koupil hodně a vydrželi mi +- 3,5 týdne, samozřejmě nějaký ztráty tam jsou,ale pokud se na ně alespoň 1x denně mrkneš tak uvidíš kdo to má už pomalu spočítaný a toho skrmíš
. Jinak krmení tráva nebo čínské zelí(u něj nedávat vrchní vrstvu)...jinak jsem zkoušel i jiné věci a ty nijak zvlášť nechtěli.Nejlepší je mít jak už jsem někde psal mít, šuplík kvůli toho svinčíku co nadělaj všude možně....ale to ty nemáš takže nic. Jinak já mám dva boxy na sarančata a jeden to je faunabox(ten je ideální) má na vrchu větráni plus v tom stropě otevírací dvířka ve velikosti 10cm x 10cm(tak akorát na ruku)....vynikající kvůli manipulaci...jelikož většinou jsou právě všechny ty sarančata zavěšený u toho větrání na stropě....nekupoval bych jich více jak 50ks nejlépe tak 40ks...a když svítím tak 25 obyč žárovka nebo nějaká zářivka.Dodam fotky.