Leguánci se rvou
Vousatky jsou na tohle super. Takhle mi vždycky nějaká skočí na ruku jak otevřu terko...
Byly i roztomilejší.. konkrétně tato má půl kila
jéé, to je roztomilé
Nevím, jak je to s ještěrama, ale moje želvy si na mě zvykly celkem rychle. Už od malička jsem je zvykal na přímý kontakt s člověkem a výsledkem toho je to, že nekoušou a nechají se drbat na hlavách
Díky moc, koukám teda, že ty agamy jsou velmi přátelští
0 10.04.2012 20:50 TerkaS [12] - Ještěři Není možné, že kdybych k nim dala ještě jednoho (samici), že by se jejich vztahy upravily?
To těžko.... a pořiď ještě jednoho a pak je budeš třeba rozdělovat do tří terárií.
Pokud se nesnesou mláďata, pak dospěláci ( zejména až na samečka příjde chuť na páření ) budou boke mnohem tvrdší. Takže ano, chovat odděleně by je bylo třeba na pořád. A propos jak víš, že je to pár - kdo určil pohlaví u 7cm velkého mláděte
upne naporad?? znmena to ze ani v dospelosti by se nesnasli, i kdyz sou to samec a samice?
No, když to udělají znovu byť třeba po týdnu, určitě je pak chovej odděleně napořád...
Toho se prave trochu bojim. Ze treba budou zas tyden ok a pak se mi sezerou az tam nebudu :( Neska sem taky poprvy videla ze taky umej trochu nafouknout ten podbradek jako agamky. Nastesti oba vypadaj v poradku a i pokousana tlapka snad prezila bez uhony.. Ale teprv kdyz sem do nej stouchla tak mu ji pustil..
Zkus do většího
ale určitě je sleduj.
Dík za radu. A mám je dát zase do malého terárka, nebo je přendat do velkého?
S nimi sice zkušenosti nemám, nicméně, odpověď je velmi jednoduchá, pokud se budou i nadále prát, budeš je muset chovat odděleně. Zkus je za den, dva dát opět k sobě a uvidíš.
Zdravím, nedávno jsem si pořídila mláďata Leguánka malachitového a dosud s nimi nebyl problém. Dnes se ale pěkně poprali, útočili na sebe, kousali se.. Nepomáhalo ani rozhánění vodou. Jsou stejně velcí (cca 7cm) a je to pravděpodobně samec se samicí. Ihned jsem je oddělila. Máte někdo s něčím podobným zkušenost? Myslíte, že je budu moci dát k sobě třeba do velkého terárka kde by oba měli více svého prostoru? Nebo už budou muset zůstat od sebe? Moc děkuji za rady
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 166x