Aquatera Olomouc
1 30.11.2012 11:18 GAGAL Zítřejší burza bude velmi silná. Celkový počet prodejců se zastavil na čísle 80 (akva tera dohromady )
Pomalu odpočítávám dny..
Děkuji mnohokrát.
Prodejce s tímto sortimentem je přihlášen (i nějací noví které neznám). Pod chcete domluvte se příno s prodejcem : kocianmilanzavinacgmail.com
a navíc za dva měsíce toho zase lidi budou od téhle burzy více věcí a zvířátek potřebovat, takže je to bude více nutit přijít
aspoň dle mého názoru ;)
0 06.10.2012 21:52 Larisa [4] - Ještěři Burz na které jezdí prodejci je strašně moc pokud by to bylo tak často bylo by jich podstatně méně. Jsou města kde jsou burzy 2-3x do roka. Pokud by se v Olmiku chytla není problém termíny přidat.
Dle ,mně je to dost velká mezera - určo by to chtělo měnší allá 3týdny např.
0 06.10.2012 19:42 GAGAL – Aquatera
Děkujeme za kladné reakce a jsme rádi ,že měla burza takový úspěch. Co se týká reakce prodejců. Tak ano. Někteří prodali více jiní méně. Ohlasy typu "již nepřijedu" jsme slyšeli mnohokrát. Jsou to prodejci kteří nikdy burzu nerozjížděli. Oni vynechají 1-2-6 burz a počkají zda se chytne. Nebojte jsou dobře informováni jaká byla burza. No a pokud uslyší ,že se burza chytla a že se prodává, že je dobrá návštěvnost tak zase přijedou. Těď to nesmí vzdát kupující
Uvidíme tedy jaká bude ta 1.12.2012.
ještě by mě zajímal názor prodejce,když tu někdo zmínil že to htějí do budoucná vzdát,myslím si že to neni tak beznadějný ;) a jestli je to v olomouci nebo v jinym mětě podle mě nehraje roli... ;)
Taky jsem koukal na krevetky..
A taky jsem byl nadšený. Doufám, že se to bude opakovat!
No, já hlavně různá krmiva, vitaminy, minerály a cvrčky. Vlastně taky krmivo..
Ale jestli to takhle bude i v prosinci, tak musím něco našetřit. Chtěl bych ještě termostat, kterých tam na výběr bylo dost, topný kabel a nějaké topné kameny.. Pač po novém roce plánuju nové větší a lepší terko pro gekouše, tak ať jsem zásoben..
A všechny tyhle věci tam byly i za dobré ceny.
co ste si kdo koupili?
já osobně si myslim že burza byla supr,mohlo tam být víc akva věcí ale supr, ještěrky krásný,žáby taky,i chlupatí
u těch sem se zastavovala nejvíc. koupili sme rybky, rostlinky, šneky.... paráda, příště zas
Naprosto souhlasím. Bezva burza. Taky velká, opravdu velký počet prodejců. Ani jsem nevěděl kam první. Myslím, že tera na tom byla mnohem líp, co se týče sortimentu. Ovšem zaslechl jsem jednoho prodejce jak říká: "tak už víme, proč v Olomouci burzy nejsou a brzo zas ani nebudou". Nechápu, to byl tak špatný prodej? Já osobně teda nekupoval žádné zvířátko, ale pár stováků zahučelo..
jj, těší se jak malé dítě..
už zítra
Snad tam někdo bude mít pěkné gekouše. Přemýšlím, že té mojí bandičce pořídím ještě kámošku..
taky přemýšlim co nakoupíme
supr,aspoň bude pořádný výběr
0 01.10.2012 10:46 GAGAL Konečná čísla jsou 178 stolů a 70 prodejců (aqua tera dohromady). Na první burzu si myslím velmi slušný počet.Doufám ,že všichni prodejci dorazí bez problému a jsme zvědaví na počet návštěvníků ve Vašem kraji
V sobotu tedy naviděnou.
jojo,člověk se neudrží
vždycky si něco přivezu
ale tentokrát můžu,stále ještě zařizujem
super, o to víc se těšíme
0 24.09.2012 10:59 GAGAL Jsem rád, že burza a Olomouci má tak kladné ohlasy
V současné době je přihlášeno cca 60 prodejců (30 akva a 30 tera). Výběr zboží bude docela pestrý.
taky se určitě půjdem podívat
Už se moc těším. Konečně i v Olomouci. Velká radost.
0 19.09.2012 20:39 GAGAL – Aquatera Olomouc
Rád bych pozval všechny akvaristy a teraristy nejen z Olomouce na pravidelnou burzu . První burza se uskuteční 6.10.2012. Na Střední škole polytechnické v Olomouci.(od 8:00 do 12:00 hod) Těšíme se na setkání s Vámi
Více info naleznete na stránkách burzy :
www.aquateraolomouc.cz nebo na našem Facebooku:
www.facebook.com/…
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 864x