Dekuji za odpoved... hned v ten den jsem koupil zarivku a dal pryc koren. Uz jsem koupil i agamku a vypada ze se ji zatim dari 

Dobrý den, po x letech jsem se rozhodl, ze zacnu opet s teraristikou a rozhodl jsem se prave pro agamu vousatou s kterou nemam zadnou zkusenost. Po mesici procitani ruznych for jsem si vybral zrovna tohle ktere mi prislo nejprehlednejsi a nejsympatictejsi. Rad bych si to schrnul a nechal si poradit od odborniku(zdravim pogonu,fajmena,landvira,hammerjou a spostu dalsich
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat na názor na moje čerstvě upravené terárium. Chci si pořídit jednoho chameleoního chlapíka (jemeňáka). Terárko má rozměry: 100cm vysoké, 76cm široké a 40cm hluboké. Na rady místních kolegů jsem zvětšil větrání. Ve spodní části je pruh 74x5cm a nahoře je 76x21cm. Je to dostatečně velké?. Jako zdroj tepla použiji neodymovou žárovku 75w a jako zdroj uvb bude Repti Glo 10 UVB 26W. Zlikvidoval jsem automatický odkapávač a ten nahradím nějakou miniaturní keramickou miskou aby měl stálý přístup k vodě . Osazené bude dvěma fíkusy benjamín a asi 3 vodněnkami . Z článků zde jsem vyčetl že musím rozšířit svoji vitamínovou zásobui o Biomin H , zatím mám " pouze " Reptivite a osudovou Ad3 , používá se jěště něco ? A málem bych zapoměl na substrát u předchozího chamíka jsem měl rašelinu s pískem proteže každý si hájí něco jiného tak jsem šel do tohhle . A závěrečná otázka jak je to s rošením ? zatím mi přišlo co člověk to názor ale kde je pravda ?Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 178x