gekon pruhovaný
Tak přece vidíš rozdíl mezi zdravým zvířem a pokřiveným.
Dík. Dosť som o riziku krivice čítal, ale nemal som možnosť to nikde vidieť, preto využívam konkrétnu fotku, aby som sa poučil a urobil si predstavu. Môžete byť, prosím, konkrétnejší?
Prosím, podľa čoho sa to dá na tom obrázku poznať?
Jo,má rachitidu.Možné to je jednoduše,evidentně ji něco v potravě chybí.
0 18.03.2015 11:38 claretus Dnes jsem byla brzo ráno rosit terárko a zahlédla jsem samičku, přijde mi, že má rachitidu, řekněte někdo že ne :///
Všechnu potravu obaluju...jak je to možné?
opět se hlásím s dotazem a prosbou o pomoc u zkušenějších
Poznáte někdo co je to za pohlaví? Sháním k němu spolubydlícího a nevím kam ho zařadit
Stáří 8 měsíců.
UV nepotřebuje.Jako zdroj tepla používám obyčejnou žárovku.
Děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat, potřebuje nutně UVB žárovku když je noční vor? Dočetla jsem se že gekončík noční ji nepotřebuje. A používáte místo normální žárovky jiný zdroj tepla? Nějaká topná tělesa?
Jestli myslíš Gekko vittatus,tak stačí obyčejná žárovka,wattáž musís odzkoušet.Svítit 12 hodin denně,všechen hmyz obaluju ve směsi roboran:plastin.
Zdravím
chtěla bych si pořídit gekona pruhovaného, a mám problém s osvětlením - vůbec nevím jaké použít - tedy zde je můj dotaz, jaké je vhodné světlo? jak dlouho svítit, jaké přidávat vitamíny...
Nevím či je to důležité ale terárium je velké 80x50x50 (vxšxd)
Děkuji
děkuju vám
Kolega Elegans to vystihl přesně, nenapsal bych to líp.
Poradím ti.Nech ho v klidu a na skamarádění si pořiď něco jiného.Jako ideál bych viděl třeba psa.
Poradíte mi, jak se s ním ( skamarádit )
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 200x