Pozadí do terária
no
břidlice tam nebude . ale čeněk vypadá v pohodě takže už je asi za ty generace odchovů v česku zvyklej i na to že mu do baráku přistane břidlice
V Afganistanu moc bridlice podle me neni, spis bych videl piskovec, zulu, rulu. Ale terarko vypada dost dobre. Hlavne aby se libilo Cenkovi
je to pěkný, i ta poskládaná břidlice se vyvedla
děkuju . No jsou v mým terárku Čeňkovo terárko...
vypadá to pěkně, bude víc fotek?
Tak sjem se do toho vrhnul. Čeněk je zatím provizorně v akvárku
teda jako bez vody
a pekne je naštvanej a celou dobu na mě koukal co se mu to děje s domečkem, tak jsem to tam vlepi pouravil nainstaloval zpátky jeho kamenobarák a topnej kámen kytky a kořen . já nevím je to ted upúlne jiný než s tím korkem akorát asi ne moc afghánský
i když zase mohlo by se takový místo najít
to máš pravku , pokudím se nafotit. a tam ně napadlo myslíte že v afghánistánu vůbec nejaká břidlice je ?
Bridlice se v prirode takhle naskladana nevyskytuje, ale z jineho uhlu to muze vypadat dobre. Zkus to jeste nafotit z jineho uhlu.
ale zase je fakt že takhe ze skora to jemoc plastický z uhu to je vlastně navrstvený každá jinak
no je fakt že ta břidlice je taková pravidelná no
Na muj vkus je to prislis upravene. Zkus ty odstepky neskladat tak aby byly ty diry presne vyplnene, ale spis nanest lepidlo a nasypat na to drceny kamen na stredne velky sterk, pak by to mohlo vypadat prirozenejc.
tož vypadá to velice zajímavě
myslíš ? a nebude to blbéé ? ještě to musím dodelat malinko kde jsou vetší díry tak to zadelat ještě ulomkama .. helpil sjem to pattex superfix a vypadá že to drží
tož nevypadá to blbě ?
0 04.11.2009 16:24 dan999 – ...
ta pryskyřice ma označení epoxy 1200
Děcka tak sjem so toho dnes pustil , nechal jsem uříznout sklo a lepil jsem pattexem břidlici přímo na to sklo tak ted to vytvrdává tak jsem zvedavej
Jo těch epoxidu je víc záleží na čísle jeden polistyrén nežere. Až to číslo najdu tak ti dám vědět na rybičkách to, ale najdeš i s video návodem.
Super, děkuju moc!!
používá se epoxydová pryskyřice, prodává se v plechovkách (400 g a asi kilová), mrkni na rybičky, tam se to probíralo -
rybicky.net/… Využiju tohoto vlákna a zeptám se:
Jaké lepidlo použít k nalepení písku na polystyrenovou stěnu? Ptala jsem se už kdysi a bylo mi řečeno, že epoxidové dvousložkové. Byla jsem se ptát v obchodě, ale paní se mi vysmála, že prý mi ten epoxid polystyren vyžere... no a navíc se prodávají v takových piditubičkách, takže než bych polepila pár vrstvama stěnu 80x40cm, trvalo by to měsíc a udělala by se mi asi díra do peněženky.
Má tedy někdo jiný nápad? Paní mluvila něco o lepidlu Herkules, ale mám dojem, že by byl problém s vlhkostí. Už fakt nevím:( hadík roste a mně už chybí jen tohle...
nene zatím ne , mám připravenou břidlici ale ještě není čas a počkám asijak se vyvine lysá nad labem , chci tam jet a řeba dostanu nejakou inspiraci
Jooo to video tam je už celkem dlouho co tam mám , jukni na to . No děkuju za rady ... seženu asi ten kámen a něco povymyslím, asi nechám uříznout sklo na to to v klidu udelám a potom to tam dám celý i s tím ... Takže jsi to lepil normálním akvarijním silikonem přímo na sklo ?
díky . myslel jsem si to , Já ještě nevím jak to udelat , mám představu kamenitýho pozadí udelat to nejak z kamnů... z polystyrenu se mi to moc delat nechce ... už jsem jednou mel takhle udelaný a moc se mi to nelíbilo ... nebylo to ono ...
tak to chci nejak zmenit ale otázkou je jak ty ulomky poskládat a by to bylo celé vyplnené ...
Chci si pořídit nové pozadí do terárka , ale nevím co je nejlepší , ted tam mám korek , chtěl bych nalepený břidlice na sklo? nemáte někdo zkušenosti jak s tím ? a nebo zkušenosti jaký pozadí je nejlepší ? jetslis e dá někde sehnat dobrý kupovaný ? díky
Přidat reakci
1 ...... ...... [3]
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 4040x