Přihlásit se TERARKA.NET »

Pozadí do terária

NápovědaFórum » Ještěři  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 3 Žádná další stránka   1  
Pozadí do terária
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse
no :-) břidlice tam nebude . ale čeněk vypadá v pohodě takže už je asi za ty generace odchovů v česku zvyklej i na to že mu do baráku přistane břidlice :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - connic – Re: krysikmouse
V Afganistanu moc bridlice podle me neni, spis bych videl piskovec, zulu, rulu. Ale terarko vypada dost dobre. Hlavne aby se libilo Cenkovi ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jammes – Re: krysikmouse
je to pěkný, i ta poskládaná břidlice se vyvedla ;-)
děkuju . No jsou v mým terárku Čeňkovo terárko...
vypadá to pěkně, bude víc fotek?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – Re: krysikmouse
Fotka k příspěvku Tak sjem se do toho vrhnul. Čeněk je zatím provizorně v akvárku :-) teda jako bez vody :-) a pekne je naštvanej a celou dobu na mě koukal co se mu to děje s domečkem, tak jsem to tam vlepi pouravil nainstaloval zpátky jeho kamenobarák a topnej kámen kytky a kořen . já nevím je to ted upúlne jiný než s tím korkem akorát asi ne moc afghánský :-) i když zase mohlo by se takový místo najít :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – Re: connic
to máš pravku , pokudím se nafotit. a tam ně napadlo myslíte že v afghánistánu vůbec nejaká břidlice je ? :-(
Bridlice se v prirode takhle naskladana nevyskytuje, ale z jineho uhlu to muze vypadat dobre. Zkus to jeste nafotit z jineho uhlu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – Re: krysikmouse
ale zase je fakt že takhe ze skora to jemoc plastický z uhu to je vlastně navrstvený každá jinak :-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – Re: connic
no je fakt že ta břidlice je taková pravidelná no
Na muj vkus je to prislis upravene. Zkus ty odstepky neskladat tak aby byly ty diry presne vyplnene, ale spis nanest lepidlo a nasypat na to drceny kamen na stredne velky sterk, pak by to mohlo vypadat prirozenejc. palec
tož vypadá to velice zajímavě palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – Re: Pogona
myslíš ? a nebude to blbéé ? ještě to musím dodelat malinko kde jsou vetší díry tak to zadelat ještě ulomkama .. helpil sjem to pattex superfix a vypadá že to drží :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona
vůbec ne. dokážu si to živě predstavit zakomponované v teráriu palec
Fotka k příspěvku tož nevypadá to blbě ?

Reagovat na tento příspěvek 0  - dan999 – ...
ta pryskyřice ma označení epoxy 1200
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – pozadí
Děcka tak sjem so toho dnes pustil , nechal jsem uříznout sklo a lepil jsem pattexem břidlici přímo na to sklo tak ted to vytvrdává tak jsem zvedavej :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - včelař – Re: Cathy
Jo těch epoxidu je víc záleží na čísle jeden polistyrén nežere. Až to číslo najdu tak ti dám vědět na rybičkách to, ale najdeš i s video návodem. ;-) X-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Cathy – Re: jammes
Super, děkuju moc!! ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jammes – Re: Cathy
používá se epoxydová pryskyřice, prodává se v plechovkách (400 g a asi kilová), mrkni na rybičky, tam se to probíralo - rybicky.net/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Cathy – lepidlo
Využiju tohoto vlákna a zeptám se:
Jaké lepidlo použít k nalepení písku na polystyrenovou stěnu? Ptala jsem se už kdysi a bylo mi řečeno, že epoxidové dvousložkové. Byla jsem se ptát v obchodě, ale paní se mi vysmála, že prý mi ten epoxid polystyren vyžere... no a navíc se prodávají v takových piditubičkách, takže než bych polepila pár vrstvama stěnu 80x40cm, trvalo by to měsíc a udělala by se mi asi díra do peněženky.
Má tedy někdo jiný nápad? Paní mluvila něco o lepidlu Herkules, ale mám dojem, že by byl problém s vlhkostí. Už fakt nevím:( hadík roste a mně už chybí jen tohle...
nene zatím ne , mám připravenou břidlici ale ještě není čas a počkám asijak se vyvine lysá nad labem , chci tam jet a řeba dostanu nejakou inspiraci :-)
Tak jak? Nějaký pokrok?
Jasan přímo na sklo bzbarvym silikonem z Hypernovy ;-)
Samozřejmě sklo je potřeba pořádně vyčistit a kameny taky ;-)
Jooo to video tam je už celkem dlouho co tam mám , jukni na to . No děkuju za rady ... seženu asi ten kámen a něco povymyslím, asi nechám uříznout sklo na to to v klidu udelám a potom to tam dám celý i s tím ... Takže jsi to lepil normálním akvarijním silikonem přímo na sklo ?
To: Miky - video už tam má dlouho X-)
Jak Ti zde radili, tak to nalep silikonem, to je nejlepčí, sám mám u korálovky taky nalepených pár oblázku na pozadí, nehledej v tom zbytečnou vědu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Miky53(Czesnek)
no víš mé pozadí co mám teď u gekončíku je dřevěná deska a naní jsou nalepené šutry ale nazapomeň udělat čeňkovi terasy ty jsem vyrobil tak že jsem do dřeva přidělal dřev které bylo kolmo k tomu druhému a na to přišel šutr škvíry jsem vysupal pískem ale doporučuji ti ti uděla z nekolika dílů protože to bylo hrozně těžké :) mimochodem máš už to video s Čeňkem potlesk
díky . myslel jsem si to , Já ještě nevím jak to udelat , mám představu kamenitýho pozadí udelat to nejak z kamnů... z polystyrenu se mi to moc delat nechce ... už jsem jednou mel takhle udelaný a moc se mi to nelíbilo ... nebylo to ono ... :-( tak to chci nejak zmenit ale otázkou je jak ty ulomky poskládat a by to bylo celé vyplnené ...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jammes
břidlice se dá lepit akva silikonem, používá se to do akvárek, ale co je nejlepší to si musíš rozhodnout sám. Každýmu vyhovuje něco jinýho.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - krysikmouse – Pozadí do terária
Chci si pořídit nové pozadí do terárka , ale nevím co je nejlepší , ted tam mám korek , chtěl bych nalepený břidlice na sklo? nemáte někdo zkušenosti jak s tím ? a nebo zkušenosti jaký pozadí je nejlepší ? jetslis e dá někde sehnat dobrý kupovaný ? díky

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... ...... [3]

Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 4040x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/121?od=101