Utekla mi užovka
tak mi během včerejška nebo dnešní noci, utekla Evelína :((( prohledala jsem vše v okolí terárka (obvykle, když utekla, tak byla pár centimetrů od terárka) ale nenašla jsem ji. je možné, že se schovala na studeném místě a zazimuje se??? a pokud jo, je nějaká šance, že to přežije? Nežrala tak měsíc ....
no byla potvora za komodou, kde má terárko
byt naruby a tam jsme se dívali několikrát a nic, až pak jsme použili baterku a bylo vymalováno
0 10.02.2010 16:23 dan999 to je dobře že se našla tak brzo a kde byla, hada jsem ještě neviděl po operaci ani jsem ani nesližel o tom že by se operovali ( asi jsem ještě moc nezkušený)
noo co jsem slyšela tak hadi se moc neléčí...
ale to záleží na vetovi, že jo, ten můj vet by to taky dal, ale zatím mám hada 14 dní, tak zatím nebylo potřeba
proč myslíš že až po? veterinář nám operoval hroznýše, měl boule na těle a úspěšně to zvládl jak veterinář tak had
není nic neobvyklého vidět hada po operaci
mám strach o oba
ale po operaci je pejsek
už si viděl, aby hadovi kuchali střeva?
0 09.02.2010 15:11 dan999 nevíš co by se stalo pejskovi nebo hadovi? (tak to zní že máš větší strach o pejska
) hadi asi nejsou tak blbí a když mu bude moc horko tak snad vyleze
a jestli né
tak to má spočítaný , není v gauči?
0 11.07.2009 19:05 dan999 – ...
mě zdrha krajta a nasla se po měsíci v gauci a já jsem mohl celý byt obrátit na ruby a ona v gauci zamotaná, ja sem se ale díval pod gauč ale né do něj. Nebo mi utekl i krecek (jindy)(jinak by se nenasel) a ten hledal utociste v aktovce a tak sem ho dones do skoly a bo sem pomahal prvních deset minut vyuc skolníkovi tak mi chystala matinu na lavici kamoska mohla se zbláznit jak otevrela aktovku a tam krecek si pěkně hryce pouzdro
Nám se docela osvědčila úplně obyčejná lepicí páska, nám zdrhaly užovky tak, že si odšouply boční sklo
To terárium je vlastne prerobené malé akvárium,bude tu iba dočasne,pretože na tom teráriu,kde bola predtým,sa rozbilo sklo.Vždy ujde cez štrbinu,cez ktorú sa vetrá,pretože sa jej krycie sklo podarí odtlačiť,ale už som to dostatočne zaťažil a ujsť by nemala
A to ti zdrhá z terária? Nebylo by snažší to terárium zabezpečit tak aby nezdrhala?
s tím nesouhlasím, po útěku je skoro pokaždý najdu namotaný na radiátoru, to samý i u leguána, ten seděl taky na topení a nahřejval se
to je přesně jak s těma mejma žabkama
0 22.02.2009 18:53 TomášB nz
0 22.02.2009 18:46 TomášB to je dobře
0 22.02.2009 13:44 Gáva no mě když zdrhla užovka čtyřpruhá tak sme ji našli asi po tejdnu ve
verandě pod topenim , je tam
vlhko a
teplo a to muselo prolíst přes celej barák a že neni zrovna nejmenší
0 20.02.2009 22:23 TomášB podle me takhle dlouhej pestrobarevnej had se určite najde
Nám se zpravidla uprchlé užovky schovávaly na WC, jinak obvykle vyhledávají vlhká a teplá místa, můžeš na ni zkusit u topení narafičit vlhký hadr nebo vodu pod lampičkou, která ji bude ohřívat...
Jestli máš doma nějaké větší rostliny, zkontroluj to nejdřív tam. Mrkni se taky po možných úkrytech v okolí topení - dříve či později půjde had za teplem. Můžeš jí v těch místech připravit i něco, kam se může schovat, napít se a tak. Tam ji pak i nejsnáz odlovíš. Hlavně nepanikař a nezačni hned odstavovat nábytek. Tvá užovka sice může být i tam anebo pod kobercem, není to ale kobra nebo zmije, takže jediné nebezpečí úrazu hrozí při takových manévrech právě jenom jí
Prosím o pomoc,z terária mi utiekla moja užovka červená a chcel by som vedieť,či je možné ju nejako nalákať aby sa dala chytiť,alebo či sú nejaké miesta,kam sa hady rady skrývajú.
Přidat reakci
1 ...... ...... [3]
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 4702x