Fórum » Ještěři
Fórum » Ještěři   A jak dlouho vydrzi bez jidla?
 A jak dlouho vydrzi bez jidla? Dobry den, vite nekdo co je to za jesterku? Musi mit nejakou lampicku a vyhrivani v terariu? dekuji za info
 Dobry den, vite nekdo co je to za jesterku? Musi mit nejakou lampicku a vyhrivani v terariu? dekuji za info ... akorát mám osobně výhodu v podstatně větším vzrůstu těch mých).
... akorát mám osobně výhodu v podstatně větším vzrůstu těch mých).
 .
.
 . A abych pravdu řekla já taky šílim, v takovým vedru se spát nedá ani mě, natož ještěrce. Říkám to manželovi pořád, ale ten jak vleze ke kotly tak to rozjede na 90C a my se tu pak vaříme
. A abych pravdu řekla já taky šílim, v takovým vedru se spát nedá ani mě, natož ještěrce. Říkám to manželovi pořád, ale ten jak vleze ke kotly tak to rozjede na 90C a my se tu pak vaříme  

. Jen musím zmáknout ten hmyz, to jak zdrhne  tak se stěhuju
. Jen musím zmáknout ten hmyz, to jak zdrhne  tak se stěhuju  .
. , jak je náchylný na upadnutí?
, jak je náchylný na upadnutí?

), zatímco když ho člověk hned po prvním úniku (a opojení z náhle nabyté "svobody") nezačne zuřivě pronásledovat a odstavovat nábytek
 ), zatímco když ho člověk hned po prvním úniku (a opojení z náhle nabyté "svobody") nezačne zuřivě pronásledovat a odstavovat nábytek   , přestane ho to po pár dnech bavit, příjde se nažrat a (nebude-li okamžitě chytán, s takovým tím běžným pro něj stresujícím humbukem), nejspíš si v bytě vybere místečko, které od té chvíle bude "jeho"
 , přestane ho to po pár dnech bavit, příjde se nažrat a (nebude-li okamžitě chytán, s takovým tím běžným pro něj stresujícím humbukem), nejspíš si v bytě vybere místečko, které od té chvíle bude "jeho"   . A už se z něj skoro nehne.
 . A už se z něj skoro nehne.

.
.  . Díky moc za rady
. Díky moc za rady  

Stejně to vidím na pořízení až za dýl, nejřdív všechno pozjišťuju. Hlavně si musím nějak zvyknout na ty hmyzáky, to jsem na to zvědavá. Neutíkaj hodně cvrčci? A dají se gekončíkovi dát i hmyzáci chycený venku a jaký?  To se naotravuju
 Stejně to vidím na pořízení až za dýl, nejřdív všechno pozjišťuju. Hlavně si musím nějak zvyknout na ty hmyzáky, to jsem na to zvědavá. Neutíkaj hodně cvrčci? A dají se gekončíkovi dát i hmyzáci chycený venku a jaký?  To se naotravuju 
 , když se nechají hodinu bez dozoru v bytě, pak samozřejmě utečou, ale pod dozorem se pouštět dají, snadno navyknou na člověka a strašně rádi se nechávají drbat pod krkem a na hlavě - to přímo milují
 , když se nechají hodinu bez dozoru v bytě, pak samozřejmě utečou, ale pod dozorem se pouštět dají, snadno navyknou na člověka a strašně rádi se nechávají drbat pod krkem a na hlavě - to přímo milují 
 a jak jsou jinak ochočitelný, dají se nosit a neutečou, když je nechám volně?
 a jak jsou jinak ochočitelný, dají se nosit a neutečou, když je nechám volně?
 , díky moc za rady a je nějaký jiný gekon který je vhodný a aktivní přes den?
 , díky moc za rady a je nějaký jiný gekon který je vhodný a aktivní přes den?
 , je tento vhodný pro začátečníka a dá se ochočit, možná bych i ty cvrčky zvládla když ho vidím
 , je tento vhodný pro začátečníka a dá se ochočit, možná bych i ty cvrčky zvládla když ho vidím   
  . A čukvala, asi není vhodná pro začátečníky, co, nebo se nedá u nás sehnat?
 . A čukvala, asi není vhodná pro začátečníky, co, nebo se nedá u nás sehnat? 
  Ale leguán už je fakt velký, brala bych něco max. do 70cm. Stejně jak Budulínek, nechci ještěrku "hned ted", chci jí zajistit co nejlepší zázemí.
 Ale leguán už je fakt velký, brala bych něco max. do 70cm. Stejně jak Budulínek, nechci ještěrku "hned ted", chci jí zajistit co nejlepší zázemí. 

)
 )

špatnej smajl! Dal sem tam "stydim" , ale je tam "hop" . A i když dám editovat, tak je to tam napsaný správně, ale zobrazuje se to špatně...
 špatnej smajl! Dal sem tam "stydim" , ale je tam "hop" . A i když dám editovat, tak je to tam napsaný správně, ale zobrazuje se to špatně...

Tak abych věděl, co mám říct, až si pro ní přídu do krámu.
 Tak abych věděl, co mám říct, až si pro ní přídu do krámu.  

)
 ) ), tak mě napadlo, že bych mohl dát dozadu pletivo, aby se po něm rostlinka dobře pnula...
 ), tak mě napadlo, že bych mohl dát dozadu pletivo, aby se po něm rostlinka dobře pnula...

Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 5960x