Fórum » Bezobratlí
Fórum » Bezobratlí   ). Chci chci potřebuju!
 ). Chci chci potřebuju!   

... Domů jsem na to konto dotáhl jen hromadu výlisků zralých tak akorát do herbáře a k tomu rovných 5 (!) ŽIVOUCÍCH cvrků
 ... Domů jsem na to konto dotáhl jen hromadu výlisků zralých tak akorát do herbáře a k tomu rovných 5 (!) ŽIVOUCÍCH cvrků    . Dva z nich mi dokonce stihli frnknout dřív, než je libovolný ještěr stihl sníst...
 . Dva z nich mi dokonce stihli frnknout dřív, než je libovolný ještěr stihl sníst...  

me jich taky behalo po bytě ... hele copak ted to jde ale v létě když je fakt teplo tak ta mrcha tak cvrká že se nedá ani spát a to kolikrát krabičku za trest musím dát na chodbu jinak bych se nevyspal
  me jich taky behalo po bytě ... hele copak ted to jde ale v létě když je fakt teplo tak ta mrcha tak cvrká že se nedá ani spát a to kolikrát krabičku za trest musím dát na chodbu jinak bych se nevyspal  a jednou mi utekl cvrček a vlez do svetru , který jsem asi 3dny po uteku hodil do auta a pak ho objevil další den zase v tom svetru ale o 40km dál . cestoval se mnou
  a jednou mi utekl cvrček a vlez do svetru , který jsem asi 3dny po uteku hodil do auta a pak ho objevil další den zase v tom svetru ale o 40km dál . cestoval se mnou  i tak jsou odolný
 i tak jsou odolný

. Finta existuje a je velmi jednoduchá - ZVYKNOUT SI, mě a myslím, že každému druhému zde, jich běhá po bytě celá tlupa. Alespoň si v noci připadáme, jako na zahraniční dovolené, kdesi u moře
 . Finta existuje a je velmi jednoduchá - ZVYKNOUT SI, mě a myslím, že každému druhému zde, jich běhá po bytě celá tlupa. Alespoň si v noci připadáme, jako na zahraniční dovolené, kdesi u moře  
 (aspoň proběhnul jarní úklid pod postelí). Teď jenom doufám, že se mi ho opravdu podařilo vyluxovat a nebude nám v noci cvrkat pod hlavou.
 (aspoň proběhnul jarní úklid pod postelí). Teď jenom doufám, že se mi ho opravdu podařilo vyluxovat a nebude nám v noci cvrkat pod hlavou.  

1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 1550x