Užovka červená
Dík
Odchovy,prodává je i na terraristik.com
Fíha, ta cena je fakt přijatelná
. Asi ale nevíš, zda se jedná o odchovy anebo import z přírody (což pochopitelně většinou nepřežije příliš dlouho, natož aby se to množilo)?
Já jsem tam neměl moc času očumovat kolik co stojí,ale nějaké tam měl jeden Ital a stáli kolem 50 €.Druh ale nevím.
Myš určitě ocení víc
Bezva. Nevíš, v jakých jsou zhruba cenových relacích?
Patří ke stejnému druhu. Víc dodávat netřeba
Taky mám takový pocit, že nepozná že to je k jídlu, teď jsem jí dávala myšku a křepelčí vajíčka jsou dost drahý a chutnaj stejně jako slepičí tak nevím
Vejcožrouti se sehnat dají třeba v Německu.V Hammu jich teď bylo celkem dost,na německých inzertních servrech taky.
Tak zrovna vejcožrout je sice super, je ale otázka, zda je u nás vůbec ještě někdo chová. Za "komančů" jich ještě pár v republice mezi chovateli bylo, od převratu jsem je ale neviděl ani v ZOO, která jsem navštívil
Sám je neúspěšně sháním roky... Možná v Německu nebo Rakousku by se sehnat dali, ale i tam to asi bude vzácné...
Pokud jde ale jenom o pokus nabídnout vejce Tvojí Nagini, tak pochybuji, že vůbec pozná že jde o jídlo
Jo aha, ale nevadí, když to vyzkouším? Já vím, že je to zbytečné ale hrozně mě to zajímá, mít doma takového vejcožrouta, to by bylo něco
A skořápka jí tedy nemůže nic udělat? Ono je to čistý vápník, ale jeden nikdy neví...
Zbytečné, tihle hadi se spokokojí doživotně s hlodavci
Takovéto "experimenty" jsou zbytečné, navíc pro hada nepodstatné,
on nevnímá rozdíl mezi myškou - krysou - vejcem. Pro něj je to prostě jídlo, které se polyká v celku
Ahoj, myslíte že bych mohla Nagini k jídlu nabídnout křepelčí vejce? A pokud ano, mohu jí ho podat celé nebo by se mohla o skořápku vnitřně poranit?
Děkuji
Pokud vím tak žádný
Jo a ještě: Je nějaký velikostní rozdíl mezi samcem a samicí?? To jsem se nedočetla.
Zkusím to...
Nebo mě ještě napadl trh ve Štítarech tak uvidíme...
Ahoj, mám malý problém...chov myšek se mi nedaří a tak je musím kupovat jenže to mě brzo přivede na mizinu, potřebovala bych sehnat nějakého stálého dodavatele myšek v okolí Kolína, nejlépe přímo v Kolíně jelikož se tam pohybuji každý všední den.
Já mu to zejtra ukážu, pořád se se mnou hádá.
To bych chtěl vidět fotku
2,5m je na Guinessovku
Ahoj, můj kamarád mi pořád tvrdí že jeho strejdy užovka červená měří asi 2,50m. Já si myslím že je to velká hloupost, ještě když čtu že má asi maximálně 180cm.
jasan
Mláďtata určitě na pár měsíců oddělit,....
Nene, já takhle měl i několik samců po hromadě s jednou samicím, na tak malém prostoru, že mi je hanba do dnes,...... U gutátek tyhle problémy nejsou.
Gutáty se nepožerou i kdyby jsi dala měsíční samici k 15ti letému samci, nejsou to lampropeltisky
takže v poho
To dáš
v nejbližsím elektru vysomruj vyřazenou - vrácenou ledničku odpovídající velikosti ( tzn. jak velkou potřebuješ ),....
On se takový šikovný inkubátor dá i velmi, velmi snadno vyrobit a to i za poměrně malý peníz cca do 1000,- , když budeš mít štěstí pak i do 300,-
Bez inkubátoru se daří možná tak maculáři, občas pogony a vyjímečně pogony. Já osobně jsem tohle nikdy nezkoušel ( inkubovat bez inkubátoru ) a ani bych do toho nešel,......
Při použítí všemožných odpočívadel, větví apod. by to šlo
tomu věřím, tahle začala bez zjevných příčin
S tímhle jsem se setkal taky, bezproblémový had, leta braný do ruky najednou začal kousak jak divej.
Pokud je to opravdu časté, pak je třeba hledat příčinu , hada může stresovat např. kočka či papouch na kterého "vidí" z terária, nadměrný hluk, dupání, také může být v období svleku či těsně po něm - to také koušou častěji. V nejhorším případě nemocný či napadený parazity - to ale mooooc předbíhám.
Někdy může hady takto vystresovat i přemístění terária na jiné místo v bytě či do jiné místnosti,.... Ať se pán zamyslí, zda nekoupil nějaké nové zvíře, silnější repro k domácímu kinu, či nepřestěhoval terárko a ať jukne, zda had není ve svleku,....
V tomto teráriu můžeš mít i 3 dospělé gutáty
Přidat reakci
1 ...... ...... [4] 5
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 2869x