Rozmnozeni krecku
Teď jde o to,jak bereš malou holku.Když se před prvňákem bude řešit kastrace psa.Nemusí vědět,co se s ním dělá,ale jen bude vědět,že potom nemá mladé.Pak už si to umí použít i u jiných zvířat.
Když píše o kastraci, což evidentně ví o co jde, zas tak malá nebude....
Počkej, neblbni, tohle bude nějaká malá holčička - co když nerozumí ironii?
šlo, coby ne,...jen nám pak písni, který zvítězil a přežil....... ( pozn. doporučuji si nastudovat základní info o křečcích, především jejich povaze )
To se opravdu nedělá
Tak potom vážne nechápem o čo ti ide ... Tak si tu samicu nekupuj a je to, logicky sa ti rozmnožia, alebo pobijú ak nie su spolu zvyknuté ... Ja neviem čo riešiť, chovaj škrečka samého ...
Ahoj Katuško, klidně křečíky rozmnožuj. Určitě pak mláďata udáš jako krmení pro hady.
Mozno by mala dokupit nejakeho hadika konzumenta...
Nechápu s čím chceš poradit,.....když koupíš pár, logicky se množit budou,....
0 01.07.2015 08:09 katuska150 Tady posílám pár fotek samečka
0 28.03.2011 20:28 dan999 mušžu tohotok vyskhoušeti nma konkurenčních vebech (tfuj to je strašné takhle vedomě psát
)
To souhlasim
Já to beru, nicméně pominu-li pravopis, pak "příspěvky" ve fóru nemají, bohužel, halvu ani patu. SPíš jde o jakýsi pokus o konstatování něčeho,.... a jak jsem psal, na serióznosti webu to moc nepřidá a na konkurenčních webech by to také dlouho nevydrželo. Tím jsem si jistý.
no já vidím jediné rozumné vysvětlení v tom že Alex by byl/a cizinec učící se česky
protože opravdu i brácha ve druhé třídě ví kam patří dlouhé kam krátké i a podobné základní věci
Jenže Alex na dotazy o pravopisu nereaguje
Pokud se vyjadřování a pravopis alespoň trochu nezlepší, nezbyde, než příspěvky promazat, jelikož, když někdo navštíví naše stránky, kdo bude shánět určité iformace a narazí na toto,.....
Na i-fauně či jiných "konkurenčních" webech, by se toto neohřálo ani 5 minut, bohužel.
Já sem je dal ksobje už dvakrát a podruhe to diobře nedopadlo pro samečka samička ho malem zahrizla radějí už to neriskují.Navíc ona je samička mladčí a sameček už má přes rok.
Vím, že to sem nepatří, ale ten pravopis je děsný. I můj osmiletý brácha píše líp.
0 26.03.2011 12:29 Alex – Spáření křečku
Ahojký Samička Eliška chtěla miminkka i sameček bilí spolu sfanfrněli se ale boužel mic nemnělí po čase sme to skusili dat sobje znová di má plodne dní samička ale diš se mnělí sfamfrnět začla bit agresivní na samečka a pokousalaho odte dobi je ksobje nedavame vubec.
0 10.02.2011 16:17 dan999 ted mě napadlo, dáváš samce k samici, nebo samici k samci? nejlepší máš dát samici do vydesinfikovaného boxu a za deset minut tam pustit samce...
Jsem si jista ze mam samicku a samecka. Tento parecek mi ale jediny v celem mem chovu problem nedelal..Bylo tomu tak skoro u vsech krecku co jsem kdy mela..
Dekuji za odkaz. Chci zkusit rozmnozit krecky co mam doma. A taky ty co mam doma nechci dat pryc-tak jsem to myslela..
Já moc nechápu, proč je chcete množit, když v jednom příspěvku píšete, že je vám líto dát je pryč...
Mrkněte třeba na tyto stránky, je tam i možnost diskutovat s chovateli
www.kralici.cz/… Jana
Vsak oni jsou rozdeleni ale ja bych je chtela zkusit rozmnozit. Jenze pokusy jsou takrka marne..
Hmmm, pak by bylo dobré pořídit si nějakého hada
ale vážně, pokud je to tak, pak bych je rozdělil
Aha...no a co kdyz se pak rozmnozi obe dve? Ja mam uz tri krecky ale kazdy ma samostatny "boxik" jedna se o jednu samicku a dva samecky..Jsou uz ochoceny a je mi lito je dat pryc..
Pak bych zkusil dokoupit ještě samičku či dvě, aby svou pozornost mohl rozdělit mezi ostatní. Příp. bych dal jednoho pryč, volba je na Tobě.
Samecka mam a samicku taky..ale nejak to nejde!?
Tak ja osobne mam parek krecku..jenze spolu byt nemuzou-kousou se. Tak jsou oddelene.. Ale pri kazdem moznem sebemensim pokusu mit je u sebe se opet jen kousou...
0 09.02.2011 21:04 dan999 křečci džungarští se mohou chovat ve skupinách, ale musí být pouze jeden samec...
Na křečky moc nejsem, ale co jsem kde vyčetl, pak křečci by se měli chovat odděleně, nebo max. v páru, jelikož se perou. Navíc máš-li to dva samce, tak je to jasný
Dobry den. Mam krecky dzungarske 2 mesice stare.Ale musela jsem je oddelit protoze se kousali.A ted kdyz je dam spolu tak se stale porad kousaji.Poradite nekdo co s tim?? Dekuji J.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hlodavci • Zobrazeno 497x