Gekončíci noční jak chovat...
a co jít konečně k tomu veterináři?
Jejda, chudáci gekončíci, časovač nastav od 8mi do 18ti hodin a nedělej jim žádný intervaly, akorát je to chudáky zmate,....... ono v Afghánistánu, taky sluníčko přes den "nebliká" a nezháší,...
Jojo, ještě je brzy
Poznáte pohlaví? Mockrát děkuji
Tak to je dobře. Děkuju za pochvalu, žádné 3D pozadí dělat nebudu. Je origoš korkové, tak ho chci nechat tak, jak je. Chci se poshánět nějakou břidlici a vyskládat ji v nějakou prolejzačku a schovku v jednom. Zatím je to takové holé, ale já to ještě vylepším a pak možná pořídíme i gekončí kamarádku.
Divil by jsi se, i psa nechají lidi chcípnout bez veterinárního ošetření. Úpřímně takovému jednání absolutně nerozumím a je mi z toho moc smutno.
Tohle je ale potřeba brát v potaz při pořízení ČEHOKOLI ŽIVÉHO, tzn. náklady na krmení, návštěvy veterináře, spotřebovaná el. energie. A to mělo být dohodnuto s rodiči předem!!! Touhle logikou je zbytečný výdaj třeba vytápění terária, nebo krmení - divím se, že tohle rodičům nedojde.
Jó kdyby to byl pes - za toho jsou páníci ochotní většinou utratit mnohem větší peníze za léčbu různých nemocí a úrazů, což já osobně vůbec nechápu. O co větší právo na zdravý a spokojený život má pes oproti třeba právě gekončíkovi
Budu držet všechny palce. Pak dej vědět, jak to dopadlo
Zvíře dej na čisté vlhké ubrousky,ta tkáň nesmí zaschnout a ráno zajdi k veterináři.Měl by být schopen tu kloaku vrátit zpátky.
0 23.11.2011 21:13 Evil [15] - Ještěři To bude chtít návštěvu veta, může to být vyhřezlá kloaka, obyčejné "natržení" prdelky díky velkému bobku, neby by to mohly být i cryptosporidie ( ty se bohužel nedají léčit a zvíře umře ).
S jistotou však přes net nikdo nepotvrdí ani nevyvrátí ani jednu z možností,.....
Každopádně s tou návštěvou neotálet....
Chápu dobře, že má v bobku něco červeného?
Gekončíci a většina gekonů po svleku svlečku sežere.
Hele nemyslím že s tím křápou schválne .. ono taky záleží hodně na překládce a kudy to celé jede a jak to je zabalené ... Je fakt že sklo je lepší přivézt osobně ...
Přidat reakci
1 ...... ...... [2] 3
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1251x