Jaký je to druh hada?
to ti věřím že by ses přidal, rybu bych si dal taky

No jo,ale mně by to nevadilo,ješte bych se k ní přidal

nojo, ale dan asi nadšenej neni, žere mu ryby co si dal do jezírka
Ani ne,co já bych za to dal...mít při dome kousek domácí herpetofauny...
obojková žere žáby i ryby, to máš teda smůlu že ji máš v jezírku
Loví ryby,to je pravda,ale radši má žáby

a nejhorší je že zmizli koikapři a obyčejné očka plotice ouklejky to vše zůstalo
Dcera viděla u nás na zahradě dnes odpoledne cca 20-30cm hada,tmavý,snad černý a oranžový pruh na zádech po celé délce...

0
[762] - Ještěři 28.07.09 17:56 R Pogona Obidve fotky sú na 100% užovky hladké,nie sú nebezpečné a žerú jen myší holátka a ješterky.

Fotka z roku 1996
Možná Úžovka hladká ale nevím to jistě
Méme ho na zahradě, délka je cca 30 cm a je tenší než malíček. "Rodič" má učitě víc než jeden metr. Zkusím dohledat fotky.
máš ho doma nebo jsi ho viděla venku nebo jak? co to je nevím v životě jsem to neviděl (asi protože jsem jeste moc mladý)

Prosím o idnetifikaci hada dle fotky. Děkuji
100%-ná natrix tesselata.
Foto nic moc,ale asi užovka podplamatá-natrix tesselata...naprosto neškodná,papá jen ryby,ale pri chytení do ruky občas kouše.Když ji necháš na pokoji,nic ti neudelá.

co je to za hada, a je jedovatý díky za odpověď
to by clovek neveril kolik je v karviné uzovek obojkových vcera sem byl na rybach a videl sem jich 5, a kamos jich ma na chovnaku hodne a tak 120cm dlouhé sme je dneska chytali (pro zábavu, ne na maso ani do tera)
Ale ak chováte žáby,tak budou muset spát s otevřenýma očima.

Díky ... ty žluté znaky (čárky) měl jakoby po straně hlavy, škoda že nemám fotku ... no, hlavně že to není jedovatý had, máme u domu plno zvířat a taky pejsky.
0
[762] - Ještěři 11.07.09 11:58 R Pogona Dobrý den, dneska se nám u domu objevil had, tmavý - černý bez kresby po těle, jen okolo hlavy měl žluté znaky, co to mohlo být za druh? Děkuji. Veronika.
Přidat reakci
1 ...... ...... [5]
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 5037x