Krmný hmyz - chov, nemoci, ostatní
No tak zas já jsem neviděla okamžik, kdy by nekladly...
Až dneska jsem to vychytala a to ještě postupně a ne všechny krabičky (mám rozkrabičkovaný cvrčky) najednou.
Pokud vidíš,že kladou,tak to dej hned pryč,jak odlezou.Ale myslím,že nemusíš mít strach,že ti to všechno vyžerou.Jen zkrať dobu na vyměnění kelímku.
No to já to přendavám taky. Nechala jsem jim to tam asi dva dny. Ale tak jako jestli mi tam nakladou a ostatní toho 90% vyžerou, tak je to trochu snaha na prázdno...
To víš,že jo!
Já jsem měla víc misek na kladení.Po určité době jsem je odebírala a dávala do jiné sklínky nebo akvárka na líhnutí.
Ti velcí cvrčci by ti požrali i ty vylíhnutý.
Dala jsem ke cvrčkům kladiště - jedni vypadají, že sází, ale druzí (samičky i samečci) v tom hrabou - nežerou náhodou ty nakladená vejce? A kdyby jo, dá se tomu zabránit?
Co já vím,tak tam většinou chodí kolem desáté.Nikdy dopředu neobjednávám,mám jich fakt dost.
Jak je to s lístkama nevím,já tam mám stůl.
Fajn. A má jich dost? Nebo objednáváš předem? Nerada bych přišla pozdě
I když se chystám jet na půl desátou (než si koupím lístek a tak).
Hele a v Holešovicích jsem byla jen jednou - když si koupíš lístek venku, tak už vevnitř tu frontu nečekáš, protože je taky na lístky, ne?
V Holešovicích má sarančata vždy pan Havelka.Má jak migratorie,tak gregaria.Prodává je ve velikostech od cca půl cm a ž po dospělé za bezkonkurenční ceny.Beru od něho 100 ks středních za 130 Kč balení.
Nevíte, kdo další z krmného hmyzu, který si můžu předem objednat na netu, jezdí na ŽE? Vím jen o Terins a Acheta a Acheta teď nejede. Terins nemá saranče, které jsem si chtěla objednat...
Ale tak jako kvůli čemu? Když tam bude dost jídla pro všechny. Jako že slabší parta dostane byty v přízemí a silnější se bude slunit v horních patrech?
(To jako neprudím, fakt mě to zajímá
)
jednomu druhu se bude prostě dařit lépe než tomu druhému
Asi jsem blbá, ale - jak se utlačují šváby?
Možný to je, ale časem ti stejně jeden druh začne dominovat a utlačovat ten druhý. Dlouhodobě to není nejlepší řešení.
Můžu dát dohromady disko šváby a dubie? Co jsem četla, tak mají podobné podmínky, jen nevím, jestli se třeba nebudou napadat? Chci mít obojí, ať má Matylda pestrost, ale ráda bych ušetřila místo...
A můžu je mít furt v temnu (stejně vylézají jen v noci) nebo potřebují světlo?
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 674x