Chamíci ve velkém teráriu
Je mi líto Tvoji holky,moje musela minulý týden na operaci,zatím ji dávám antibiotika a snad to přežije i díky panu doktorovi Novákovi z Bohumínské veteriny.
0 16.07.2010 19:45 dan999 hmmm to je hold blbý, ale každá sranda něco stojí(nemyslím ted peníze ale...)
Bohužel i tohle s sebou teraristika nese,...
Pořád v to doufáme, ale ona už je strašně vysílená. Teď je jen na větvi pod žárovkou, má pootevřené oči a smutně kouká. Ještě ji zkusíme ohřát břicho ve vodní lázni. Čas má do zítřka 10:30
Včera dostala oxytocin, to ji nepomohlo. Dnes ráno znovu kalciovku a oxytocin. Jestli se jí to do zítřka nepodaří, tak ji necháme utratit aby neumírala v bolestech. Zánět vejcovodů a poté pobřišnice by byla moc bolestivá smrt.
Tome, to je v pohodě.
Pavle, já Ti úplně zapoměl zavolat, VELKÁ OMLUVA. Jsou dovolené je nás v práci 5 a pů, já jen mrknul na zmeškané hovory od Tebe a řekl jsem si : "zavolám mu později",....no a zapoměl jsem.
Dej vědět, jak jsi dopadl.
Držím palečky ať to dobře dopadne!!!
Tak nám hned jak přijedeš od veterináře napiš jak to dopadlo
Ano je. Hlavně je samice schopná zadržet vejce i neoplozená. Tak držte palce jedu na veterinu. Přítelkyně mi volala, že zatím nic. Hermína prý jen hrabala.
Dík, ale já to nevidím moc růžově. Zadržená snůška je problém.
chudák samička.. přeju ať je vše v pořádku
možná si do budoucna pořídím nějaké žabky ale to až později
Kdyby ses nemohla zbavit samičky, tak se ozvy možná bych ji vzal. S naší samičkou to nevypadá moc dobře. Snesla 26 vajec a 2 vajíčka v ní zůstaly. Dnes jsem s ní byl na veterině, tak dostala injekci kalcia a pokud se do 14:45 z ní vajíčka nedostanou, tak bude ještě pokus s nějakou další injekcí na vyvolávání snášení a když by toto nepomohlo, tak to bohužel nepřežije (Na operaci bych jí nedal)
0 08.07.2010 12:20 dan999 ale u teraristiky zůstaneš ne?
Nezvládám to no.. Hlavně jezdit 20km do zverimexu pro cvrčky to je celkem náročné. Teď o prázdninách by to bylo ještě horší a navíc odjíždíme na 10 dní pryč. Na chameleony jsem dala inzerát
Tak ty budeš končit? Nezvládáš to časově? A co bude se zvířátky?
Přesně tak, jak píše Dan999, napiš do inzerátu "cena dohodou" nebo ještě lepší je "nabídněte".
Já takhle prodávám komplety a sám se kolikrát divím, co jsou lidi ochotni nabídnout.
Končím bohužl je to náročé. Nějak to už nezvládám. A děkuju za radu
0 07.07.2010 20:33 dan999 ty budeš mít chamíky někde jinde nebo končíš? Jo a do inzerátu piš cena dohodou a uvidíš kolik ti kdo navrhne
jestli víc než jsou tyto odhady tak to ber jestli mín tak mu řekni že to je málo
opravdu se to vyplatí
než dát cenu a ten člověk by třeba čekal a byl ochoten zaplatit větší pálku ale to už je taktika prodeje
děkuju
a nevím právě vůbec z kolik by to mohlo být...
0 07.07.2010 18:43 kvang1 – Re: l3nka
tak pocitej kolem 2500kc...nebo jakou mas ty cenovou predstavu?
Chtěla bych vaší radu. Budu prodávat moje terárium ale nevím za jakou cenu. Má tady někdo přehled kolik taková terária stojí? Fotky a rozměry v prezentaci chamííci. Budu ráda za každý příspěvek
(a omlouvám se, že dotaz se nehodí k tématu)
blahopřeji
0 21.06.2010 20:42 dan999 Taky pravda
0 21.06.2010 14:26 dan999 no ani nemluv že jsi měkota ja jsem musel rozkrmovat hady nastřihanýma holátkama a jak si myslíš že jsem to dělal (jo mimochodem hady jsem podcenil myslel jsem že holátko bylo moc velké a proto ho nechtěj ale jak jsem dal do terka pro vetšího hada dospělou myš tak ji zabila 30centimetrová hadička a do pulky ji sežrala, pak to vyvrhla
fakt mazec)
jsem měkota
No to můžu mít zavřený oči a úplně to vidím jak to trpí. Mám veeelikou představivost
Já bych to nedokázal. Jak se musí svíjet to malé holátko... Brrr ne já nemůžu
to ja az budou chamulaci velci mysky davat budu. Nekde jsem cetla ze to taky zerou tak jsem zvedava
Přidat reakci
[1] ...... 4
Zpět na obsah sekce Primáti • Zobrazeno 2900x