Chamíkům je 8 a 7 měsíců a jsou to docela kamarádi fakt se mi ještě nestalo že by na sebe syčeli či co! ale mám taky takovou malou zoo ještě papoucha čičinu a hafany
Je pravdou, že by bylo lepší chovat chamíky odděleně, ale taky se mi již kolikrát podařilo různá tvrzení vyvrátit. Vždy je to spíše otázkou jednotlivých jedinců. Pokud jsou na sebe zvyklí a nenapadají se, pak je vše ok. Nehrotil bych to.
Dík!!!! Mě tam ti lidi skoro rozplakali, jsem si v pátek přivezla terarko a vyrobila parádní džungli a oni mi budou tvrdit že to je kravina. Zatim tam mám teda jen dva chamíky ale už shanim další holky a to jsem se ještě dozvěděla že bych měla chovat každého zvlášť že prej se nesnášej. Mám je pohromadě co je mám a nikdy se na sebe ,,křivě" nepodívali....
Záleží, kolik jich chováš,hlavně samci jsou teritoriální a čím víc prostoru, tím líp.
Máš pravdu s tou přírordou, tam tayky nejsou nijak omezováni, vybodni se na "jiná fóra".
020.06.2010 19:21Luccymo[2] - Ještěři – Chamíci ve velkém teráriu
Ahoj,
řekněte mi někdo jestli je nějaká maximální velikost terárka pro chamíky. udělala jsem jim velké bydlení (2mx1mx1m - vxšxh) a na jakémsi foru mi říkaj že je to kravina. Copak v přírodě chamíci žijou na tak malém prostoru?