Chamíci ve velkém teráriu
Gekončíka nočního, Goniurosaurus luii, paroedura pictus, testudo marginata a teď mi přibydou ještě teratolepis fasciata a Cyrtodactylus peguensis a kočky britky
Mě teda kálí do jednoho rohu vždy. A po rozkoukání v inkubasu je dávám do "přírody", už 10tým rokem a vždy všechno ok., ale vím že zkušenosti a praxe jiných se hodí
Ubrousky se mi zadjí jako bezpečná možnost pro mrňata. Navíc se jim i líp loví a je líp se udržuje čistota.
Jojo, při stejné teplotě, ve stejném inkubátoru, ve stejné krabičce se stejným substrátem. Já tenkrát kulil oči jak blázen,...
Ty vyznáváš pro mrňata ubrousky,...?
A tos inkuboval při stejné teplotě? No tak to mi vysvětli - ta příroda
Nebudeš tomu věřit, ale "nejrychlejší" pogonu jsem měl za necelých 30dní ( dodnes tomu nevěřím ani já ), bylo to jen jedno vejce ta ostatní se klubala po 50ti dnech.,...
Já teďko čekám na snůšku bazilišků a leguánků, uvidíme,...
no jsou fakt nádherní
No ten s tou 8 to asi není gekončík to je osmák
jéééé to je ale mrška si dala na čas to bude asi lenoch
Já teď čekám každým dnem, že se mi vyklubou. První vejce se klubala už ve 48dnu a tyhle jsou už 55 dní a nic - taky asi lenoši. Ale ty maličký jsou nádherný
2samci a 6 samic a budeš jich mít plno
jeeeeee! ja chci taky vajíčka!
i já!
No já bych to risknul. Buď a nebo. Ale aspoň si pro to něco udělal ať to dopadne jak koli. Jdi do toho držím palce
Na něco takového bych si v životě netroufla bych se bála že ho podříznu!
Já si zase nepřipadám ani jako expert v chovu,.... zrovna bych měl udělat "operaci cisař" , tak doma říkáme vyinkubovaným ještěrům, kterým se na svět pomůže. Mám tam agámku, klube se už od pátku a myslím, že do zítra to bez pomoci nedá, ale vždy se bojim abych jim neublížil,...
Taky tam mam chamika, řekla bych že je tam automaticky pač si nepamatuju že bych něco nastavovala
To já taky nejsem expert - no i když někdy si jako expert připadám, ale ne na PC
Jo vim ale musí se mi to napsat polopaticky, tzn. obrázek co se ti objeví na monitoru po přihlášení!
A vim hned, mám tam chamíka, heč,....
Tak to jsem rád, že jsem mohl přispět novou informací
Asi nebudeš jediná
A líbí?
Jeeeeee jsem vubec nevěděla že to jde změnit
No Pogona redaktor a neví o čem mluvím
Jaké hlavičky, kam se juknout, co to plácáš,...
Profil > nastavení > grafická hlavička stránek > na druhé stránce pod mým nickem Crash
Ještě mi řekni kam se juknout....
0 20.06.2010 22:10 Crash [4] - Ještěři Kočka je přítel ne žrádlo
Tak to se omlouvám, mám v tom chaosss
Dobrá zapíšu si za uči "kočky nejsou krmení" a bude
jj první
Tak tomu věřím
A to jsou tvoji první ještěři?
jo celej den se pak bavim hledanim chamiku! naštěsti jsou dost žravy takže na papaní dycky vylezou
a asi i najít co? Hi hi se ti schovaj jedna dvě
Akorat ve velkym terárku je trosku problem je kloudně vyfotit :(
bezvadnej
Šilhající Viktor
Udělej i nějaké detail fotky ať se máme na co dívat ;) Taky přemýšlím o chamících
Dík
taky myslim že jo, ještě jim přidám nějaký kamarády
Myslím, že budou v pohodě i Pogona psal že s tím má dobré zkušenosti. Já mám rád lidi, kteří mají rádi zvířata, protože jsou to honí lidé. Máš u mě +
Přidat reakci
1 ...... ...... [3] 4
Zpět na obsah sekce Primáti • Zobrazeno 2900x